YOVA.NL is weer terug!

Na een lange tijd gevecht geweest te zijn, hebben we eindelijk toch voor elkaar gekregen ons eigen vertrouwde domeinnaam YOVA.NL weer in ons handen te krijgen! Het gebeurde allemaal toen we moesten verkasten van de hosting provider, want die werd toen stukken duurder en dat was echt onnodig. Maar we moesten yova (de naam) achter ons laten en met veel tegen zin. Maar we hebben hem!! En hierbij komt skyblog.nl te vervallen, Echter is deze nog steeds online, alleen zullen we daar niet meer bijwerken en hier dus wel. Toch blijft skyblog.nl voorlopig bij ons! Misschien kunnen we hem later voor ander doeleinden gaan gebruiken. Maar dit ter zijde… het belangrijkste is dat YOVA.NL vanaf weer voledig actief is. We hebben hem ook gelijk voor twee jaar vast gezet. Dus daar kan echt niks meer mee gebeuren. Wel waren we vandaag bijna de hele dag mee bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen en met een beetje hulp van onze hosting provider is dat gelukt en dan maar gelijk met een nieuw logje van start gegaan.

Gisteravond rond 20:14 uur werd het hier behoorlijk donker. Op dat moment was Jacqueline alleen thuis, want Ferry was toen op z’n werk. Het werd toen toch een beetje angstig allemaal en even later leek het wolkendek te tollen.

En hier zag Jacqueline al gebeuren… het zal toch niet waar zijn! Had ze toen wellicht gedacht… Alles bleef vreemd genoeg wel rustig.

Het werd toen alsmaar donkerder en de lichten gingen buiten aan. De zon scheen toen volop, maar verdween helemaal uit het zicht. Het onweerde ook niet…

Het zag er toen heel dreigend uit allemaal. Maar toch viel het allemaal reuze mee. Wel regende toen wat… Even later rolde deze wolken weer weg richting het noorden.

En Amber vond het allemaal wel spannend en toch bleef ze gewoon lekker rustig.

Nee, daar had ze toen geen moeite mee…

Ook kwamen familie ganzen hier bij ons op bezoek. Ze hebben denkelijk honger. Dit gebeurt de laatste tijd niet zo vaak meer en eindelijk waren ze dan weer.

Lang bleven ze daar niet en even later gingen ze dan toch lopend vandoor…

En daar gingen ze dan weer…

Hier aan de overkant bij de buren hebben ze deze kist met (denkelijk) kruiden neer gezet en we zijn best wel benieuwd of deze daar blijft staan of niet. Misschien komt er wel iets naar boven? We zullen het afwachten… Ieder geval wensen we iedereen een fijn weekend toe en het beloofd volgende week hoog zomer te gaan worden. Gelukkig wordt het daarna weer koeler en dat is echt net op tijd voor ons.

39 reacties op “YOVA.NL is weer terug!

 1. ha die Jacqueline & Ferry
  gefeliciteerd met de terugkeer van de vertrouwde naam
  ja die luchten kunnen angstig maken hé
  ik zelf vind het altijd erg mooi , ook als er onweer van komt

  Amber trekt zich er niets van aan ook , die gaat haar eigen gangetje
  net als de ganzen familie

  fijne avond groet

 2. Goeieavond Jacqueline en Ferry,
  HEt is gelukt. GEfeliciteerd met de oude naam die nu toch weer een beetje nieuw is. Linkje heb ik in mijn feedreader gezet dus dat komt helemaal goed.
  Amber ziet er goed uit. Ze is een blij dier
  Wat een mooie foto’s weer van jullie hand. Ik wens jullie een erg fijn w-end.

 3. Aanhouders winnen altijd. zo zie je maar weer en naam is ook veel mooier.zo gefeliciteerde en fijn weekend. Bedankt voor reactie op mijn recente woorden en film en voor hier ook met de mooie fotografie weer. Fijne dagen wens ik jullie nogmaals.

 4. `He dat is goed nieuws voor jullie. Toch prettig als je je eigen naam hebt, voelt toch veel vertrouwder. Gisteravond was het hier wel droog en ook niet bewolkt. Wat een verschillen toch in dat kleine landje.

  Love As Always
  Di mario

 5. Heb de link in de favorieten aangepast.
  Gelukkig weer in eigen beheer.
  Het lijkt op het begin van een windhoos.
  Het weer is zo onvoorspelbaar, er is al veel overlast van regenwater.
  Amber is er rustig onder.
  Wens jullie een goed weekend. Hans

 6. Wat fijn dat het allemaal gelukt is, jullie oude stekje weer terug. Nu hoop ik dat ik ergens jullie blog weer per mail aan kan zetten, zodat ik weet wanneer er updates zijn

  De wolk, werd een slurf, trok verder, en er kwamen windhozen elders.

  Kruiden, oeh, dat is spannend inderdaad! Ik ben benieuwd! Ik wens jullie een heel fijn weekend toe.

  X

 7. mogge Jacqueline & Ferry
  ja je was weer de 1ste
  de anderen slapen ietsje langer denk ik
  ja er is gelukkig nog veel moois te zien , en er dan een mooi lied bij is helemaal top
  fijn weekend groet , Karel

 8. Fantastisch dat het jullie gelukt is de naam weer terug te krijgen.
  Ik verdwaal altijd in krochten van het web als er iets te veranderen is. Een ramp voor mij dus.
  Jullie is het iig gelukt. Gefeliciteerd.
  De wolken foto zijn prachtig. Weer met plezier naar de foto’s gekeken.

 9. Hi J&F,

  Leuk dat jullie de oude en vertrouwde naam weer in handen hebben.
  Toch moet ik zeggen dat ik persoonlijk de naam Skyblog ook erg leuk vond.
  Aan de ene kant dacht ik altijd aan James Bond (Skyfall) en aan de andere kant aan vliegvakanties (SkyBlog) maar Jova is natuurlijk zeer vertrouwd, zo heb ik jullie ook gevonden.
  De naam is gewijzigd maar de gezelligheid op jullie blog niet dus … helemaal prima.

  Wat een gave luchten trouwens en wat een stoere dame is Amber dat ze zo lekker rustig bleef

  Fijn weekend en groetjes,
  Karina

  1. En dit vinden wij natuurlijk ook heel erg leuk om te lezen dat je skyblog.nl ook leuk vond. Overigens willen we deze domein naam locatie zelf behouden. We willen in de toekomst iets anders gaan doen op deze locatie.Maar wat dan? Dat weten we nog niet. Ieder geval wordt dit altijd op deze locatie YOVA dus bekend gemaakt. Wat een luxe eigenlijk, nu beschikken we zelfs over twee domeinen! Maar goed, gelukkig zijn ze niet zo duur en dit is echt te doen. Maar we zijn ieder geval dol gelukkig dat we YOVA weer terug hebben. Het was wel een hele “gevecht” geweest, om dit voor elkaar te krijgen. Klopt… de gezelligheid zullen we zeker voortzetten bij YOVA en zoals altijd.. Overigens hebben we deze naam locatie alvast voor 2 jaar vast gezet en oktober gaan we dit ook met skyblog vervolgen.

   Jij ook een heel fijn weekend gewenst. Het is schitterend mooi weer en niet zo warm dus. Maar dit schijnt wel te veranderen de komende week. search

 10. Hallo Jacqueline & Ferry
  Gefeliciteerd met jullie terug herwonnen naam naar YOVA
  Mooie foto’s van wolken luchten, konijn en ganzen.
  Hopelijk is het geen bakje afval ipv gevuld met kruiden de tijd zal het leren!

  1. Nou die “kruidenbak” staat hier aan de overkant nog. Alleen staat deze weer eventjes op een ander plekje. We zijn nog steeds benieuwd hiernaar. Natuurlijk blijf je ons volgen, daar zorgen wij ook wel voor. Komt allemaal goed. Groetjes terug.

 11. Ik heb de naam veranderd, wat fijn voor jullie dat je nu weer je vertrouwde naam hebt.
  Wat een mooie donkere wolken, soms komt er niets uit maar soms ook wel een heleboel, ik hoop niet dat je bang bent voor onweer, ik ben dat gelukkig niet vind het altijd geweldig om te zien.
  Groetjes Irma

 12. Hoi hoi, ik ben voor het eerst in lange tijd weer aan het bloggen geslagen. Via Rietepietz kom ik hier bij jou terecht. Wat fijn dat je onder je eigen naam weer verder kan met bloggen. Enne…die Amber is een schatje zeg.❤🐇
  Voor jullie een fijn weekend.

  1. Het kan kloppen, we hadden gisteren waren we even uit de lucht geweest i.v.m. problemen met ons nieuwe website yova.nl en nu werkt allemaal weer prima. Dank je wel voor het aanpassen van ons linkje. Dit is wel belangrijk… Helaas heb je nu niet veel gezegd over de inhoud van deze logje en dat vinden wij wel een beetje jammer!

 13. Ja denk dat er op vele plaatsen de bbq vanavond aan gaat…hier niet haha
  Een dochter met kinderen komt vandaag en bij de oudste zijn we gisteren geweest.
  En no 3 heeft deze week 2 verjaardagen dus die zien we dan wel…
  Al met al een rustige vaderdag
  Groetjes

 14. ik heb ff getest , de muziek doet het gewoon

  ja wordt zweten deze week , zelfs zonder je wat doet hihi
  wandelen is dus aan de kant gezet , maar een gemoedelijk loopje door Blijdorp zal gaan , zeker puffen hihi
  ik lust wel een ijsje , maar denk dat ik de laatste jaren geleden at als toetje ergens
  fijne avond groet , Karel

 15. mogge Jacqueline & Ferry
  ja het downloaden was gelukt , maar wat ik niet wist , is dat zij gebruik maakt van een cromebook , een soort tablet ofzo ? en daar werkt het dus niet op
  ja in tuinen en parken voelt de teek zich prima
  ik wandelde veel door de natuur en had tot nu toe geluk
  ja dat wordt een warme dag daar in Blijdorp , ach we redden het wel
  nu zo naar de pedicure , dat kon heel lang niet en ik kon pas vandaag terecht
  fijne dag , groetjes , Karel

 16. Goede middag ferry en Jacqueline. Fijn dat jullie de naam Yova weer terug hebben. Zo zie je maar de aanhouder wint. Wat een prachtige lucht foto.s hebben jullie gemaakt. Hier gaat alles zijn gangetje. Ik ben veel weg met bikkel.
  Lieve groetjes Lia. Vergeet ik Amber nog wat ziet ze er toch goed uit. Ze is zo mooi. Geef haar maar een flinke knuffel van mij.

 17. ja dat is voor de veiligheid , ik vond het ook niet erg hoor
  was al blij dat ik eindelijk terecht kon
  dus jullie konden de muziek , en vonden het mooi , kijk dan ben ik blij
  ik pak zo een lekker pintje
  fijne avond groet

 18. Toen het pas bij ons zo onheilspellend donker werd kwam er toch een enorme bui. Noodweer. Maar gelukkig kwam uit de indrukwekkende lucht op jullie foto’s maar weinig. Hoe is het nu met het bakje met kruiden? Haha ik ben nieuwsgierig hè.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *