Upgrade Windows 11

Na ruim 2 weken is ons eindelijk gelukt om de PC te upgraden naar Windows 11 en dat was niet echt makkelijk geweest. Gelukkig hebben we ook ons vaste programma’s behouden en behoeven we niet echt veel werk verrichten. Door al die mislukte upgrades van WIN11 konden we ook ons HP printer niet meer gebruiken. Dit is nu allemaal hersteld en werkt weer naar behoren.

Eerder dit jaar hadden we ook leuke foto’s kunnen maken van de Nijlganzen die hier toevallig voorbij kwam zwemmen, met hun kleintjes. En dit was echt leuk om te zien. Ook zagen we een oude mondkapje op de grond liggen en wie doet dit nou zoiets?! Maar goed… een stukje verder op zagen we ook een stukje poot van een kreeft of zoiets. Ook vandaag is het mooi weertje in Haarlem. Rustig… maar wel wat frisjes.

11 reacties op “Upgrade Windows 11

 1. Windows updates… altijd een tricky zaakje geweest …
  Dat pokke update ding van10 naar 11 ga ik zo lang mogelijk uitstellen.
  Het is spijtig dat er geen Photoshop versie onder Linux bestaat,
  anders had ik windows al lang geleden buitengegooid…
  De Mac versie is me té kostelijk én voldoet niet aan mijn software wensen…🙄
  Dat kreeftenpootje… dat is echt wel een surreële foto smile

  1. Daar heb je helemaal gelijk in Dirk. Het scheelde echt niet veel of ik had dit ook gedaan. Zolang mogelijk gaan uitstellen. Want er zullen best wel wat kinderziektes in het systeem zitten. Dit wordt ook veel aangeraden door computer experts.

 2. Ik zit in het Windows Insider Programma, en draai dus al een redelijke tijd Windows 11. Ik heb vanaf dag 1 geen enkel probleem ervaren. Het ligt natuurlijk niet per se aan Microsoft als een printer niet werkt. Microsoft is niet verantwoordelijk voor de drivers van externen.

  1. Dat Windows Insider programma kan erg handig en leuk werken. Toch heb ik deze optie al voor een tijd uitgeschakeld. Ben dus bang voor BETA of probeer optie mogelijkheden en hierdoor kan het niet goed meer werken. Windows 11 werkt op de tweede dag nog steeds feilloos en allemaal veel sneller en soepeler dan WIN10. Maar door eerdere mislukte upgrade naar WIN11 werkte mijn printer niet meer. En nu (wat ik al verwachtte) werkt mijn printer weer prima door de upgrade. IK had al eens eerder ervaring hiermee gehad. Maar om even terug te komen op die Windows Insider programma, mede hierdoor (voor een deel) hebben wij te danken dat we nu met Windows 11 kunnen draaien. En hun werk hebben ze wel goed afgeleverd, tenzij je PC/laptop daarvoor geschikt is. Dit is weer wat minder… maar wel begrijpelijk.

 3. O dag Jacqueline en Ferry,, ik was tevreden met wat van jullie te horen ,, hopelijk is alles toch een beetje naar wens .
  er staan weer prachtige foto’s op jullie blogje ,, en ja de mondkapjes horen niet in de natuur te liggen ,, heb zelf ook nog geen Windows 11 mijn pc is 7 jaar ongeveer en zal dat niet ondersteunen ,, maar we hebben nog veel tijd tegen dan is het aan vernieuwing toe ,, ik maak me daar zeker niet druk over het komt wel goed .Bedankt voor het vriendelijk bezoekje ;; ook ik wens jullie samen een heel fijn weekend toe en wees voorzichtig in deze tijden .
  vriendelijke groeten liefs Ingrid .

 4. Voorlopig hou ik me nog aan Windows 10, die gaat trouwens nog een aantal jaren mee hoor. Trouwens gezien mijn portable reeds zo’n 12 jaar oud is, is het voor mij niet mogelijk om met dit toestel te upgraden naar Windows 11. Dus zo lang dit werkpaardje heb prima blijft doen (mijn complimenten trouwens aan “ASUS”) geen updates voor mij.

 5. Heb nog geen bericht ontvangen dat ik deze kan downloaden maar ik ben eigenlijk ook wel tevreden met W10 want voor mij is het vaak lang wennen. En ik weet ook niet wat ik dan weer kwijt zal wezen , want ben geen techneut hoor. Op mijn Axer Aspire 5 laptop zal die wel kennen. maar ik twijfel nog hoor als weegschaaltje. : ) De foto’s waren weer heel mooi. Groetjes, Tine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.