Privacy policy


AVG privacy & cookie beleid:

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt deze website persoonsgegevens?
Yova.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van een bericht, wanneer er een nieuw artikel wordt gepubliceerd.
  • Om contact te kunnen opnemen met mij via e-mail.
  • Zodat er contact met jou kan worden opgenomen indien nodig als daar aanleiding toe is.

Yova.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers, en bezoekers die reageren van groot belang is voor de uitvoering van haar blog activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Yova.nl houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.


Gegevens die worden op geslagen:

  • voor- (en indien opgegeven, achternaam)/nickname
  • e-mailadres
  • IP-adres
  • locatie gegevens
  • gegevens over jouw activiteiten op deze website
  • lijst met contactgegevens van de bezoeker via een app
  • internetbrowser, apparaat type

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:


Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door yova.nl .
Je hebt het recht bij mij een verzoek in te dienen je persoonsgegevens die zijn opgeslagen in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt hiervoor een verzoek via onderstand formulier indienen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, zal ik je om een kopie van je identiteitsbewijs vragen. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren, uiterlijk binnen vier weken, op het door jou gedane verzoek. Ik wil je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.


Hoe persoonsgegevens beveiligd worden:


Yova.nl neemt de bescherming van jouw gegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mocht je toch vinden dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact.
Yova.nl heeft een beveiligde HTTPS verbinding om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS, is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens.

  • Er zit beveiliging op deze website om deze te beschermen tegen verdachte inlogpogingen en spam. Daarnaast is onze inlogscherm verplaatst naar een ander locatie.
  • Er wordt zorgvuldig omgegaan met gegevens van bezoekers en gebruikers van deze website.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze privacyverklaring, laat dan gerust een bericht achter op mijn site of hieronder.


Cookies:


Yova.nl maakt gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Yova.nl maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website voor jou gemakkelijker te maken. Daarnaast maakt Yova.nl ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen de volgende keer dat je de website bezoekt. Met behulp van dit bestand hoeft je niet telkens je naam en e-mail in te voeren. Als je in je browser het gebruik van cookies hebt uitgezet, kunt je nog steeds alle onderdelen van deze site bezoeken.

Bij een bezoek aan Yova.nl wordt automatisch je IP adres opgeslagen in twee logfiles. Yova.nl doet onder normale omstandigheden niets met de opgeslagen IP adressen. Deze gegevens worden na verloop van tijd automatisch gewist.


Verder worden er cookies van derden geplaatst onder andere door het gebruik van:

  • knoppen voor sociale media/Twitter timeline/Flickr foto’s
  • yova.nl is momenteel niet actie bij andere social media zoals FaceBook etc.
  • ingesloten video’s
  • hulpmiddelen voor analyse door SLIMSTAT

Yova.nl heeft het recht deze privacy verklaring ten alle tijden aan te passen. Dit zal ten alle tijden worden aangegeven. De update datum van deze pagina is altijd bij ons onderaan weer terug te vinden!


Reacties:

  • Om comment-spam tegen te gaan werken wij onder andere met het zogenaamde “eerste keer reageren comment-modereren”. Wissel daarom niet steeds van naam.
  • Wij hebben het recht eigen reacties aan te passen of in zijn geheel te verwijderen.
  • Gelukkig is niemand perfect. Klagen over schrijffouten heeft dan ook geen zin.
  • Laat een ander in zijn/haar waarde.

Teksten:

Het citeren van tekst, inclusief bronvermelding is toegestaan.


Afbeeldingen:

Alle afbeeldingen (foto’s/grafisch materiaal) zijn eigen werk tenzij anders vermeld. Wil je gebruik maken van een van de afbeeldingen dan wordt een link naar de oorspronkelijke afbeelding gewaardeerd.

Linken en verwijzen naar artikelen van deze site op Internet is in beginsel toegestaan.


Persoonlijke foto(‘s):

Via de blog website yova.nl bieden wij ook o.a. persoonlijke foto’s aan. Deze persoonlijke foto’s (gezichten dus) kunnen desgewenst verwijderd worden door ons. Laat het a.u.b. ons via mail (hieronder) weten om welke foto(‘s) het gaat. Geeft duidelijk aan zoals link(s) of anders de foto aanduiding. Wij zorgen er voor dat de foto’s dan verwijderd worden zonder ophef.


Na accepteren van AVG & cookie beleid regels:

Na gelezen en geaccepteerd te hebben van ons cookie & AVG beleid/regels, zal yova.nl de cookie & AVG balk voor 365 dagen uit beeld houden. Tenzij je zelf handmatig de cookie file-bestand van jouw browser(s) verwijderd heb, dan zal de balk opnieuw eerder verschijnen op jouw monitor en vervolgens opnieuw vragen.


Cookie(s) verwijderen:

Natuurlijk kan onze cookie via jouw brower(s) verwijderd worden indien je dit nodig acht. Via onderstaand links kun je dit raadplegen hoe dit precies in z’n werk gaat.

En voor overige browsers kun je dit altijd terug vinden onder Google met de optie “cookie verwijderen ….?” en de rest spreekt van zelf.


Blog systeem WordPress:

Yova.nl is niet afhankelijk van een bepaalde website zoals wordpress.com. Yova.nl is dus een eigen onderneming die alleen bezig houd met bloggen. Hiervoor hebben wij ons eigen website ruimte en een domein naam yova.nl en wij zijn de eigenaren hiervan. Wij draaien momenteel alleen het programma WordPress met daarbij horende plugin programma’s. De laatst genoemde optie plugin programma’s heeft yova.nl nodig om het blog programma WordPress z’n werk echt uit te voeren.

  • yova.nl behoud z’n recht om haar wordpress/pluging onderdelen te updaten
  • yova.nl behoud z’n recht tijd tot tijd haar website te voorzien van een nieuw look
  • yova.nl behoud z’n recht haar widgets (rechterkant) bij te werken
  • yova.nl behoud z’n recht haar template wordpress aan te passen/wijzigen

Cpanel systeem:

We beschikken ook over eigen Cpanel systeem. Dit is de locatie waarom onze website yova.nl wordt bestuurd. Dit staat helemaal los van WordPress, waarmee yova.nl momenteel mee draait. Cpanel houd alles goed in de gaten en zo wordt er ook regelmatig automatisch een backup van onze site bijgehouden. Ook worden er log gegevens bijgehouden. Ook dit zit los van onze huidige WordPress programma.


PHP version YOVA.NL:

Yova.nl draait op dit moment met PHP version 7.3 oftewel de laatste versie. Het meest veilige systeem voor internet verkeer en Cpanel.


Tot slot nog even dit…

Website YOVA.NL is alleen puur hobby gericht om leuke log-verslagen vanuit het thuisfront aan de trouwe bezoekers aan te bieden en dit doen we met aan de hand van vele foto’s en video beelden.

* geen producten te koop aangeboden
* geen sponsoren
* zelfstandig onderneming en puur hobby gericht
* blog verslagen aanbieden met foto’s/video
* geen samenwerken met overige website(s)
* yova.nl is op maat gemaakt: 1920 X 1080
* …
webmaster Ferry
yova.nl

Reageren / klachten?

Wanneer je wil reageren of heb je een vraag/klacht? Doe het a.u.b. hieronder. Ook als je bijvoorbeeld een persoonlijke foto om gaat, dat verwijderd dient te worden. Geeft dit duidelijk goed aan om welke foto/video het gaat.

Alle verzonden berichten wordt dan ook persoonlijk benaderd door ons. Dank je wel.

Je bericht verzenden


Laatst bijgewerkt op: