Pasen en verjaardag!

Op 17 april (eerste Paasdag dus…) is Jacqueline jarig. En dit gaan we zeker vieren op deze heugelijk bijzondere dag! Op dit moment krijgt Jacqueline één al bloemenzee binnen. En het wordt hier steeds vrolijker. Allemaal kleurrijke bloemen. Vorig logje hadden al vele van jullie de felicitaties overgebracht aan ons en hiervoor willen we natuurlijk bedanken! We zullen deze keer niet al te veel kletsen en laten we gewoon genieten van al die mooie bloemen. Ook heeft Jacqueline een grote tuinplant gekregen met de naam: Sundaville Velvet Red. En ze zijn nu al heel erg mooi om te zien. We gaan ze straks in de grote pot zetten. De rest willen we graag via deze weg, iedereen fijne Paasdagen toe wensen. Het belooft ook mooi weer te gaan worden.

En Amber is ons echte Paaskonijn!

Ook heeft Jacqueline een kaart gekregen van haar trouwe blogvriendin Mieke. Mijn dank hiervoor!

32 reacties op “Pasen en verjaardag!

 1. ha die Jacqueline en Ferry
  wat een mooie foto’s van die mooie bloemen
  en wat ben je al verwend voor je verjaardag Jacqueline , van mij natuurlijk ook de felicitaties
  wens jullie fijne dagen
  lieve groet , Karel

 2. Vrolijk Pasen Jacqueline en Ferry,, wat en prachtige foto’s ,, en Amber wat een mooie lief hangoor konijntje prachtig diertje ,, wat een knuffeltje ,, nogmaals van harte gefeliciteerd ja met U verjaardag en ik hoop dat jullie een gezellig dagje hebben gehad samen met U broer he . ,, hou jullie goed hoor .
  Vrolijke paasdagen ,, geniet van alles om U heen en elkaar ,,Paaswensjes Ingrid .

 3. Het is inderdaad Pasen en het is mooi weer, veel bloei en groei rondom dus volop genieten maar bovenal is het jouw verjaardag Jacqueline dus vooral felicitaties voor jou!!
  Wens je een heel fijne verjaardag en hopelijk nog veel jaren in liefde, geluk en gezondheid met veel blogplezier en genieten van veel groei en bloei in allerlei mooie seizoenen.

 4. Dag Jacqueline en Ferry, Op deze woensdag ,, doe ik U weer een fijn dagje wensen ,, de tijd gaat snel dus we gebruiken hem wel ,, het is en heerlijk weertje ik hoop dat jullie ook een beetje kunnen genieten ,, wat prachtige die bloemen allemaal en ik hoop dat U een leuke verjaardag dag hebt gehad hoor ,, en ja we moeten de mens met respect behandelen vind ik ,, laat het jullie goed gaan he . vriendelijk groetje Ingrid .

 5. Goede morgen Jacqueline en Ferry,, ik kom jullie samen een aangenaam weekendje wensen ,, en hopelijk zijn de werken daar bij jullie snel weer voorbij ,, dan hebben jullie weer de nodige rust he .
  Hmmm alweer is het vrijdag ,, de dagen vliegen gewoon voorbij ,,
  dus alweer een nieuwe dag maak er iets moois van zou ik zeggen groetjes Ingrid .

 6. Dag Jacqueline en Ferry,, ja ook hier hebben we kunnen genieten van het mooie weertje n wel jammer steeds de wind erbij maar uit de wind was het heerlijk ,, nu geven ze wel iets frisser af ,, hopelijk schieten de werken ook snel op ,, dat jullie weer de vrijheid hebben he ,, ja het is een blogstopje maar ik kom jullie zeker tussendoor opzoeken hoor om jullie te blijven volgen ,, laat het jullie samen vooral goed gaan liefs Ingrid .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.