Menu Sluiten

Op weg naar de uitgang

De winterstorm heeft gelukkig ons geen schade achter gelaten. Alhoewel… het waait nog steeds erg hard. Vooral verraderlijke en gemene windstoten kunnen gevaarlijk zijn voor alle verkeer. Maar de tweede winterstorm is onderweg naar Nederland. En dat zal ook ergens aankomende zondag zover zijn. Wellicht opnieuw alarm code oranje in bepaalde streken. We zien het wel… Hopelijk hebben jullie ook geen schade opgelopen?

We verbleven nog eventjes bij de safari park van Burgers’ZOO en we kwamen op een heel ander locatie terecht. Het begon hier ook wat te regenen. De zon verdween, maar kwam later gelukkig weer terug.

Het leek hier wel sprekend op Afrika en dit hebben ze heel mooi gedaan. Dit is een restaurant en het was hier binnen behoorlijk druk! We hadden toen honger en we wilden ook even gaan eten. Uit eindelijk lukte dit ons wel, alleen we gingen toch buiten eten, we moesten wel… want er was geen plekje vrij binnen.

Ook andere mensen moesten buiten gaan eten en gelukkig stonden wel de grote parasols om de regen tegen te houden.

Op dit moment verschenen nog meer donkere wolken en het ging wat regenen. Veel kwam gelukkig niet naar beneden. Daar achter zien jullie de giraffen lopen.

Nadat we gegeten hadden gingen we weer verder en we waren toen al bijna de hele dag aanwezig en we werden best wel moe, van al dat lopen. We kwamen twee kroonduiven tegen en het was hier best wel goed donker. We moesten hier wel onze flitser gaan gebruiken.

We gingen zelfs hier naar binnen en hier was het behoorlijk warm. Dit zijn tropische planten die je hier buiten niet zult aantreffen.

Na de Bush gedeelte kwamen we hier weer naar buiten en toen werd het droog. We vervolgde de route weer aan de hand van deze wegwijzer. We zochten de uitgang.

Dit waren toen de oprichters van deze mooie dierentuin van Arnhem.

We zagen hier toen de uitgang alweer verschijnen. Maar we gingen hier naar rechts, om naar binnen te gaan. Het is een shop.

Nu denken jullie vast wel… het is nu afgelopen? Nee, nog niet helemaal… We verlieten hier wel, maar we kwamen één of ander tegen. En dit laten we jullie de volgende keer wel zien. Overigens komen we wel bijna bij het einde van al onze foto verslagen. Maar niet getreurd, we gaan binnenkort weer gewoon verder met onze camera’s. Wanneer het ons natuurlijk uit komt. Maar het mag van ons wel wat warmer gaan worden en dit zal niet zo snel gaan gebeuren.

Voorgaande logjes

38 Reacties ontvangen

 1. Irma

  Mooie serie foto’s zijn dit weer.
  Het restaurantje wat jullie laten zien is mij nooit opgevallen, zal er morgen eens op letten.
  Wij willen er morgen heen gaan, er staat steeds zoveel wind, zou morgen iets minder zijn en donderdag komt er regen.

  We hebben deze vakantie ook nog een begrafenis, dat is iets minder leuk, de broer van mijn man is vorige week overleden en vrijdag is de begrafenis, dus het is een vakantie die heel anders loopt als wat we hadden gedacht.
  Ik heb genoten van jjullie foto’s.
  Groetjes Irma

  • Skyblog

   Gecondoleerd namens ons. Helaas verloop je vakantie niet zoals gepland. Als het goed is, ga je vandaag naar deze dierentuin Burgers’ZOO en helaas vallen vandaag ook enkele pittige buien en we hopen dat dit allemaal mee zal vallen. Gelukkig kun je vrijwel overal ook naar binnen en eventueel schuilen voor de regen en misschien ook wel hagel. De dieren zullen vandaag ook wel actiever zijn dan tijdens de zomer maanden. Veel plezier voor vandaag en voor vrijdag sterkte.
   Groetjes, Ferry & Jacqueline.

 2. John

  Goeiemorgen Jacqueline en Ferry,
  Hier geen schade gehad. Dat is bij voorgaande stormen wel eens anders geweest maar de wind kwam voor ons nu net uit een iets gunstigere positie, plus de schuur die de buurman gebouwd heeft is 3 keer zo groot als de schuur die ik heb gebouwd dus dat hielp ook.
  De uitgang alweer, en opweg daar na toe toch nog zulke mooie foto’s maken.
  Fijne woensdag, hoe het droog!

 3. Bram

  Mooi dat jullie geen schade hebben van de Ciara, maar nu ligt er weer een Dennis op de loer, wat een winter geen sneeuw of ijs maar stormen, werd het maar lente
  Schitterende foto serie weer van jullie bezoek aan deze dierentuin,
  met als topper voor mij die close-up van die prachtige rode bloem.

  Groeten, Bram

 4. Tine de Jong

  hallo samen, hier viel de storm ook wel mee, al waren er helaas weer veel bomen om gegaan.De fotoserie was weer heel geslaagd en voor mij is dit weer ook helemaal niet goed en heb ook even geen plannen. Door jullie fotografie is het ook net of wij meewandelen. En de mooie tropische planten doen het heel goed in zo een warme atmosfeer. Heel graag gezien en gelezen en ik groet jullie samen weer. Tot een volgende keer.

 5. Erica

  Goedemiddag Jacqueline en Ferry,
  Mooi overzicht hebben jullie gegeven, jullie hebben wel geluk
  gehad als ik de dreigende lucht zie.
  Voor mij zijn de bloemen favoriet wat zou ik die graag in mijn tuin hebben staan.
  Dan nog een koppeltje kroonduiven erbij en het warme weer wat erbij hoort.
  Dat zie ik wel zitten, groetjes Erica

 6. Marianne

  Hallo Jacqueline en Ferry,
  Prachtige foto’s weer van het dierenpark.
  Altijd een genot om naar te kijken
  Vandaag hadden we hier een zonnige dag, wel wind.
  In elk geval beter.
  We hopen m aar dat Dennis zich rustiger gedraagt he.
  Ik wens jullie nog een fijne avond en donderdag.
  Bedankt voor jullie bezoekjes
  Liefs Marianne

 7. Jenny

  Hallo,

  Leuke verslaglegging van jullie bezoek aan Burgers’ Zoo. Met veel kleurrijke foto’s. Mooi om het door jullie ogen te zien. Ik denk dat jullie hebben gereageerd op mijn blog over Freddie.
  Hoe het ook zij, ik wilde toch al langs komen, nu ik het bloggen weer op pak.

  We hebben hier geen stormschade, is weleens anders geweest.

  Groetjes, Jenny.

 8. Haba

  Goede middag J & F hier gelukkig ook geen schade, al mijn bomen in de tuin staan nog gewoon rechtop en de dakpannen zijn ook blijven liggen. Weer mooie foto’s van Burgers Zoo.
  Ik wens jullie een fijn weekend toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.