Menu Sluiten

Op geiten familie bezoek

Onlangs brachten we bij toeval een bezoek aan de geiten familie. We keken daar onze ogen voor uit. Wat een aantal geiten aldaar… Er waren ook veel jonge geiten met hun ouders erbij.

Deze jonge geit dronk hier uit een slootje. Er waren ook meerdere die dit deden.

Deze geit zat tegen een boom te schurken. En bleef even stil staan en keek even naar ons toe…

Ze hebben hier wel de vrije ruimte. Ze kunnen hier bijna overal komen. Maar er bevind wel een slootje erom heen. Dus ze zullen niet zo snel gaan zwemmen.

En uiteraard is het gras allemaal nog vers en ze bleven maar door eten.

Er zijn hier en daar ook paarse bloemetjes en dit geeft wel een mooi gezicht.

Af en toe huppelden zo hoog mogelijk van blijdschap!

Wijk vinden fotograferen van de dieren en natuurlijk altijd erg leuk om te doen. Natuurlijk hebben wij ook ander manier van fotograferen. O.a. van gebouwen, landschappen, macro opname enz.

Het landje is hier ruw en dit vinden de geiten geweldig.

Daarachter ligt een aparte broed eilandje voor de reigers en witte lepelaars. Komen we later hier nog op terug!

En daar achter ligt ‘t Liewegje die helemaal naar de Ringvaart gaat en zelfs helemaal door naar Heemstede.

We wensen iedereen alvast een fijne week!

Voorgaande logjes

50 Reacties ontvangen

 1. John

  Een stukje verder van hier zit een boer met geiten. Ik wil er zelf denk ik ook ooit nog twee. Zijn geweldige dieren, en past mooi bij mijn kippenfarm
  Lekker hoor schurken tegen een boom als je jeuk hebt. Ik doe het wel eens tegen de deurpost als er niemand omhanden is. Mooie foto’s weer op deze zondag.
  Prettige dag nog.

  • Yova

   Hier achter ons bevind een boerderij en aan de overkant staan hier volop jonge geitjes. Dit is echt leuk om te zien hoe ze soms kunnen huppelen, zoals de konijnen. Jij ook een fijne dag gewenst John.

  • Yova

   We zullen ons best proberen te doen, wat betreft foto’s maken… en het moet vooral leuk blijven en dat is nog de vraag bij ons op dit moment. Dank je wel voor je mooie reactie aan ons! good

 2. Dirk

  Wat een schattige , speelse diertjes zijn het toch !
  Heel jonge dieren zijn net als kinderen vind ik, ze spelen en ravotten naar hartelust.
  Het is ook fijn om te zien hoe de beestjes de wereld leren ontdekken
  een mooi geitjes-logje !

 3. Ingrid

  Dag Jacqueline en Ferry.
  Wat mooie en leuk die geitjes ze hebben het naar hun zin zo te zien ze zien er gezond en wel uit prachtige beelden hebben jullie daar weer van weten te maken ja dieren fotograferen altijd succes vind ik ,, heel mooi gedaan weer met steeds mooie uitleg erbij bedankt daarvoor ,, hou jullie samen goed en wel he en weer een fijn dagje gewenst jammer elke dag weer regen he liefs Ingrid .

  • Yova

   Hallo Ingrid,
   De geitjes zijn erg leuk om te zien. Ze kunnen vrijwel altijd actief zijn. Ze maken ook bokkensprongen en dit is echt leuk om te zien. We hadden dit toen verschillende keren kunnen zien volgen bij deze geitjes. Dank je wel voor jouw positieve complimenten aan ons. Jij ook een fijne week gewenst.
   Liefs van Jacqueline & Ferry.

 4. Karel

  mogge Jacqueline & Ferry
  ja zeker lastig deze blessure , het is niet ernstig , maar zeker vervelend , komt ook weer goed
  cactussen zijn mooi hé , zeker hun bloemen , maar ga niet op ze zitten , want dan heb je ook een blessure
  wens jullie een fijne week

 5. Irma

  Hallo Jacqueline en Ferry,
  Wat een prachtige serie foto’s van al die geitjes, echt leuk om te zien.
  Het fotograferen van dieren vind ik ook het leukste om te doen en dan met name de vogels, dat is wel heel moeilijk om te doen hoor, ze blijven geen tel stil zitten.
  Ook bloemen etc is leuk om te doen, jullie doen nog meer zelfs de stad interekken om gebouwen te fotograferen dat is ook leuk zo leer je een stad waar je nog nooit bent geweest toch een beetje kennen.
  Ik wens jullie een hele mooie week.
  Groetjes Irma

  • Yova

   Hallo Irma,
   Dank je wel voor je positieve reactie aan ons. Wij vinden het over algemeen erg leuk om foto’s te maken van de dieren en inderdaad met de vogels kan dit soms heel moeilijk gaan. Je moet wel een beetje geluk in krijgen. Maar zoals we al zeiden, vinden wij alles wel leuk om foto’s te maken. De mooiste halen we altijd eruit voor ons blog/website. Ook wij wensen jullie een hele fijne week.
   Groetjes terug van ons.

 6. Marlou

  Hallo luitjes,

  wat leuk!!!
  Een geitenboerderij.
  Ik ben er ook gek op en ik vind de foto’s hartstikke leuk.
  Het leek wel of één van de geitjes hoogzwanger was. Wat een dikke buik!!

  Kun je daar ook geitenkaas kopen?
  Die vind ik zo lekker!

  groetje svan Marlou

  • Yova

   Ja!! Dit was echt leuk geweest op deze locatie met veel geiten bij elkaar. En nu het zegt, die ene heeft inderdaad een dikke buik! Nee, helaas hebben ze geen geitenkaas. Dit had wel gekund natuurlijk en dit is wel heel erg jammer natuurlijk.

   Groetjes terug van ons!

 7. Tine de Jong

  Hallo jullie samen wat een mooie foto’s hebben jullie gemaakt .Ik kom wel eens bij een kennis en haal daar altijd geitenkaas want dat vindt mijn man zo lekker. Zelf ben ik hier niet zo weg van. Aaien doe ik de dieren niet want ben ook wel beetje bang voor de q koorts die er vroeger eens was. Was even niet lekker door de 1e Pfizer vaccin en had pijnlijke arm en kon niet goed typen. Nu gaat het weer wat beter en ook de moeheid is wat weg. Ik vond jullie schrijven ook erg mooi. En ik bedank jullie hiervoor. Groetjes weer en tot een andermaal . xxx

 8. Ingrid

  Goede morgen ,Jacqueline Ferry.
  op deze dinsdag ,, van lenteweer is nog steeds geen sprake ,,
  we zullen het ermee moeten doen met wat we hebben ,, dus een fijne regendag gewenst vriendelijke groetjes en liefs Ingrid . ja die geitjes zijn super leuk ,,
  Bedankt voor de reactie op de pps Indonesië,

 9. Ingrid

  Dag Jacqueline en Ferry. ,, vandaag de grote dag en klaar voor het eest spuitje Jacqueline ,, ja dat is de weg naar onze vrijheid weer ,, en het zal tijd worden ook he het heeft lang genoeg geduurd . succes ermee hoor .
  Ik ben hier met een woensdaggroetje ,, elke dag heeft leuke momenten , daarom een fijn dagje gewenst met een groetje erbij van mij Ingrid . bedankt voor het vriendelijke bezoekje .

 10. Ingrid

  Dag Jacqueline en Ferry.
  Het weekend staat alweer voor de deur ,, dus wens ik U alvast een fijn weekend toe ,
  we kijken alweer uit naar een verlengd weekend dus genieten maar zou ik zeggen vriendelijk groetje Ingrid .

 11. cor

  Heel mooi om die serie foto’s van de geiten te zien. Daar zijn jullie wel even mee bezig geweest. Het zijn op zich heel lieve dieren en dat brengen jullie foto’s ook heel goed over! Geniet van het pinksterweekend!

 12. Ingrid

  Dag Jacqueline en Ferry. ,, ik kom even binnen springen om jullie een fijn dagje te wensen ,, hopelijk alles goed met U beiden ,, het weer valt echt wel tegen he ,, hopelijk krijgen we snel de zon wat meer te zien ,, hou jullie verder goed en wel .,, voor nu vriendelijke groet liefs Ingrid .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.