Onze buurtkat

Afgelopen nacht en vanmorgen zijn er veel regel gevallen in Nederland en dit is goed voor de natuur. Maar ik komt nog veel meer aan. De renovatie naast ons is sinds maandag van start gegaan. Buiten verwachting ging het redelijk goed met de nachtdienst van Ferry. Gelukkig maar en een beetje geluk konden we zeker goed gebruiken. En iedere dag komt onze koolmeesjes rond half 17.30 uur hier aan bij ons, zodat het vrouwtje in ons huisje kan slapen, want dit doen ze wel heel graag. Maar nestje bouwen zijn ze nog niet bezig. We hebben twee nieuwe terras stoelen aangekocht. Deze zijn behoorlijk stevig en ze zijn ook makkelijk schoon te houden en daar zijn we wel blij mee.

Ferry ging even met z’n camera naar buiten en heel toevallig kwam deze buurtkat aangelopen.

Of gaat deze buurtkat juist weg bij Ferry?

Nee gelukkig niet, dan kon Ferry even wat meer foto’s maken. De zon scheen op die dag en dit kwam juist goed uit voor schitterende kleuren.

Maar hield ook goed de omgeving in de gaten en dit doen katten altijd graag.

En dan ging hij toch weer verder, maar Ferry had een super L super lens bij zich.

En dus bleef hij nog wel eventjes in beeld.

Hij keek wel alle kanten om zich heen. Was hij zoek op muisjes?

Nee, niet echt… hij keek nog eventjes naar Ferry.

Even later ging hij de parkeerplaats of en hij bleef nog steeds zichtbaar voor Ferry. Huh?! Hij gaat toch geen milkshake drinken hé?

Nou, hij ging wel erbij zitten en hier steekt het rietje nog net boven uit.

Hij liet de milkshake met rust en hij vond het best wel gezellig bij Ferry en hield hij in z’n versier. Het is wel een mooie buurkat en het z’n net tijgertjes.

Achter de lange stengels bleef hij even luren naar Ferry en even later ging hij alsnog verder. Het was een leuke kennismaking samen met Ferry. Jacqueline verbleef op dat moment binnen, want het was best wel aardig koud op die dag. Maar het was wel zonnig en er stond bijna geen wind.

Reactie(s) 49

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *