Ontruiming en opnieuw verhuizen…

Het houd voor ons niet meer op! We zijn inmiddels begonnen (afgelopen zondag al…) met de ontruiming van het huis. Vorig week kregen we te horen dat onze vaders niet meer terug kan naar z’n oude woning aan de Zomerkade. Hij is behoorlijk verzwakt en kan niet meer lopen. Hij heeft 24 uur per dag zorg nodig. De Thuiszorg kon dit niet meer bijbenen. Met onze moeder gaat het redelijk goed in der eigen woning bij de verzorgingshuis. Maar haar gezondheid is ook erg zwakjes… en ze zijn behoorlijk kwetsbaar geworden. In beide gevallen hebben ze dus 24 uur zorg nodig en dit krijgen ze nu. Onze vader krijgt wel een ander woning toegewezen en dit bekent voor ons voor de zesde keer verhuizen! Maar dit moet echt de laatste keer worden voor ons allemaal. Met de ontruiming gaan we a.s. vrijdag weer verder. Zo’n beetje afwerken zeg maar. Afgelopen zondag hadden we maar liefs 35 zakken voor afval. En deze zitten nu in de ondergrondse container. Gelukkig hadden we de mogelijkheid om dit gelijk weg te werken. Maar Ferry moest wel verschillende keren de zakken verplaatsen. Maar dit betekent ook dat we de komende tijd opnieuw druk krijgen.

Deze huiskat zag Jacqueline hierachter aan komen lopen in de weilanden. Deze foto’s werden eerder (vorig week…) genomen.

De eenden lagen hier en daar lekker te luieren. Het zonnetje scheen toen volop.

Er zijn heel wat eenden te zien. Deze twee zwommen net voorbij.

En deze ene eend bleef hier rustig in het water…

…totdat deze begon te wassen.

Hier aan de rechterkant is de seniorencomplex te zien.

Hier bij de rijtjes huizen, werd toen flink geklust. Sommige buren werden hun tuinen compleet vernieuwd.

De wilgenbomen hebben hun takken al en alleen de bladeren moeten nog komen.

Dit zijn de huizen aan de Liewegje, achter ons dus. Deze foto’s zijn van verre afstand genomen.

Nee, helaas wonen we hier zelf niet. Maar wij wonen hier echt heel mooi en gezellig.

In deze ruimte wordt hooi en stro bewaard voor de paarden die daar ook wonen.

En de huiskat ging vrolijk weer verder. Ergens op zoek naar iets…

Nogmaals, we zullen de komende tijd opnieuw druk krijgen. Maar dit zou dan wel de laatste keer moeten zijn. Later zullen we een afspraak moeten gaan regelen met de ontruiming dienst om hier oude woning schoon afgeleverd te krijgen. Want dit werk is voor ons allemaal te veel geworden. Maar we komen er wel uit… We zijn voorlopig nog niet klaar hiermee.

Reactie(s) 67

 • Het zit jullie de laatste tijd niet echt mee hoor, wat een drukte allemaal! Gelukkig hebben jullie nog wel tijd om mooie foto’s te maken.

 • Dat wordt weer een drukke tijd voor jullie. Hopelijk krijgen jullie wel hulp van vrienden en kennissen. Mooie omgeving waar jullie wonen. Ik wens jullie veel sterkte met de ontruiming en de nieuwe verhuizing.
  lieve groetjes
  lia.

 • een heel drukke tijd in het verschiet F & J
  hopelijk steken derden ook wel eens een handje toe

  wel knappe foto’s

 • Het loopt bij jullie dus ook niet echt over. Sterkte er mee! Ooit wordt het rustiger.
  De foto’s laten in ieder geval een ontspannen sfeer zien. Nog even en alles is weer groen, en hebben we jonge eendjes

 • Het is wel veel dat op jullie afkomt de laatste tijd. Sterkte ermee en probeer toch ergens een minuutje rust te vinden!

 • Mooie serie heb je gemaakt Jacqueline en mooie omgeving
  Ik wens jou en Ferrie heel veel sterkte met de verhuizing ja dat komt een keer hé
  Dan gaat alles een beetje over maar doe rustig aan !
  Hartelijke groetjes
  Janny

 • Het is voor Jullie wel héél druk zo te zien veel sterkte en alles komt wel in orde Grts

 • Jeetje wat maken jullie toch veel mee en wat zullen jullie moe zijn van alles ..Een mooie serie foto’s weer en wat een mooie huizen staan er in jullie buurt .Ik wens jullie sterkte met alles
  Lieve groetjes Elisabeth

 • hallo lieve blogvrienden
  Ojee…Ik heb echt wel met jullie te doen hoor!!!
  Wanneer houd dit eens op voor jullie, ik ga in ieder geval duimen dat dit echt wel de laatste keer wordt!!!
  Heb hier wel een hele prachtige foto’s gezien , waarvoor dank
  Na een prachtig weekend te hebben gehad,
  kom ik jullie een aangename nieuwe week wensen,
  met lieve groetjes en heel veel liefs van mij

 • Van fotograferen zal wel niet veel terecht komen met al die drukte, maar dit is tussen de bedrijven door toch een mooie serie van het ontluikende voorjaarsgroen geworden.
  Veel succes met de drukte de komende tijd!

 • Een mooie omgeving om de gedachten weer op een rijtje te krijgen en te genieten van de rust.
  Prachtige foto’s van de eenden én de jagende kat. Succes met alle werkzaamheden.
  Gr Jan W

 • Och ook hier komen jullie wel weer doorheen…
  Niet verkeerd wonen daar…ziet er gezellig uit en die poes was vast op muizenjacht hihi
  Groetjes en s6 bij het leegruimen

 • Goede middag J & F ja als ouders oud worden moeten de kinderen soms een tandje bij zetten. Hopelijk is het nu voorlopig de laatste keer dat jullie een verhuizing moeten regelen. Mooie foto’s trouwens, die eend lijkt zijn kopje wel extra goed te hebben gepoetst hij glimt prachtig in de zon.
  En die ‘koetjespoes’ was misschien gewoon een eindje aan de wandel, ik heb na drie keer een zwarte kat met witte voetjes nu ook een ‘koetje’ het lijkt wel of die trouwens meer verhaart dan de poezen die ik voor haar had, maar dat zal wel komen omdat je witte haren sneller ziet dan zwarte.
  Nog een fijne namiddag en avond gewenst.

 • Ik wens jullie veel sterkte bij alles wat jullie zullen doen de komende weken.
  Neem ook maar wat tijd voor jullie zelf.
  Groetjes.

 • Wat krijgen jullie toch veel voor jullie kiezen.
  Ik bewonder jullie positiviteit en doorzettingsvermogen.
  Keer op keer de schouders er weer onder en doorgaan.
  Natuurlijk doe je dat met liefde voor jullie ouders maar toch moet je het wel weer elke keer doen.
  Sterkte met de drukte de komende tijd.
  Hoop dat het allemaal goed komt, daarna volgt jullie gezellige blog vanzelf weer.

  LG, Karina

  • Ja, helaas… maar we hopen dat dit een keertje een einde gaat komen. En natuurlijk doen wij dit allemaal uit liefde. A.s. vrijdag gaan we weer verder en het is meer een beetje afwerken. De laatste loodjes zeg maar. Maar we zijn nog niet helemaal. Hun kleren moet nog over gebracht worden enz. Onze moeder zal vrijdag voor de laatste keer langs komen om naar haar spullen te kijken, vooral de kleren die dan mee genomen kunnen worden. En daarna is het voor haar echt voorbij. Maar we moeten nog verder af wachten hoe het verder gaat uitpakken met onze vader. Als laatste moeten we dat ook gaan regelen, het overbrengen van z’n spullen naar andere woning. Het houd gewoon niet op. En dan als laatste zullen we de ontruimingsdienst gaan bellen voor een afspraak. Deze zal de oude woning helemaal leeg gaan halen, dus ook de vloerbedekking enz enz. Daar hebben wij geen puf meer voor. En als dit allemaal dan achter de rug is, dan pas zal de rust grotendeels weer terug keren voor ons. Maar hun gezondheid blijft zeer zorgwekkend allemaal.

   Groetjes van ons, Ferry & Jacqueline.

   • Hi hi,

    Hoop echt dat het allemaal in een wat rustiger vaarwater komt voor jullie,.
    Vooral ook qua gezondheid van jullie ouders en ik hoop dat als het allemaal ietsje beter met hen gaat zodat dat je dan weer van elkaar en met elkaar kan genieten.

    Jullie blog is gezellig en daar geniet ik op mijn beurt van.
    Maar nog veel belangrijker is de gezondheid van jullie en jullie ouders.
    Ik wens je heel veel sterkte en blijf gewoon op jullie blog update wachten.

    Voor nu een fijne avond en LG,
    Karina

 • Het zit jullie inderdaad de laatste tijd ook niet mee en jullie ontvangen ook steeds weer een drukke tijd. Heb je het ene net gedaan komt de volgende drukte er weer aan. Hier loopt het ook niet zo op rolletjes. Er is elke dag wel wat maar we proberen toch enige ruimte voor ons zelf vrij te houden. Leeftijd komt met vele gebreken en mijn man en ik hadden het iets anders voorgesteld toen de pensioentijd er aan kwam. Maar mijn gezondheid is niet je van het en ook helaas neemt ook hier vele familieperikelen van mijn man zijn kant onze dagen in beslag (ik heb helaas nu geen familie meer) zodat we niet veel weg kunnen gaan. Ik blog ook laatste tijd niet veel omdat drukte van alle dag mijn energie wat weg neemt om te schrijven. Maar we hopen op betere tijden. Ik wens jullie ook veel sterkte toe. Heel veel liefs van mij Tine.

  • Lieve Tine,

   Niks is belangrijker dat het goed gaat met de familie. Maar dit lukt niet altijd, helaas… Je mag gerust weten dat we soms ook er aan dachten (door al die familie toestanden dus…) om te stoppen met bloggen. Maar achteraf bekeken, herpakten wij onze blog weer. Dit was soms heel moeilijk geweest voor ons, aangezien we dit al héél lang bloggen. Misschien is dit wel de hoogste tijd voor ons, om juist iets anders te gaan doen. Maar dit is zelfs soms ook moeilijk. Wij hebben helaas ook geen grote familie, helemaal niet zelfs. We zijn een klein groepje en we doen het toch allemaal een beetje wat, om de problemen van onze ouders van afgelopen jaren op te lossen. Dit gebeurde toen hun gezondheid klachten flink toe nam en dat ze regelmatig in de ziekenhuizen belanden. Er is bij ons heel wat dingen gebeurd, die wij hier nog niet alles hebben verteld. Maar als we dit zouden gaan doen, wordt dit een heel ander blog/website en dit willen we juist niet. Het is toch een beetje een soort uitlaatklepje van ons. Maar bloggen staat zeker niet meer op de eerste plek bij ons. Maar dit is logisch, aangezien wij nu ook heel anders tegenaan kijken naar het leven in het algemeen. Ook jij had dit allemaal liever heel anders aangezien en dit gebeurde helaas niet helemaal volgens plan. Ook wij worden steeds een jaartje ouder en dit merken wij natuurlijk ook heel goed. Het leven is eigenlijk te kort, want de tijd vliegt snel weer voorbij… Dit is niet normaal meer. Dit kan ook niet anders voor ons, aangezien wij al voor een lange tijd druk bezig waren en nog steeds zijn. Bloggen moet dan daarom ook leuk blijven. En soms moet het ook gewoon kunnen dat we af en toe een pauze inlassen of anders ermee stoppen. Daarom zullen we af en toe een kleine pauzes inlassen, zonder wat te zeggen of te melden op de blog. Dit komt overigens steeds vaker voor. Helaas hebben wij afgelopen tijd enkele lieve blogvrienden verloren. Ze leven niet meer… en dit geeft ons natuurlijk ook tot aan het denken. En zo kunnen we eigenlijk wel eindeloos door gaan. Maar daar hebben wij af en toe ook geen energie meer. Het werk en het huishouden bij ons moet dan ook ondertussen gedaan worden. Dit moet toch ergens vandaan komen.

   Liefs van Ferry & Jacqueline.

 • Gelukkig kunnen jullie vader steunen en helpen in voor alles moeilijke situatie.
  Maar het is toch vervelend voor je vader weet ik uit ervaring.
  Goed dat jullie er voor hem zijn.
  Een echte huiskat op stap en eenden pesten.
  Gaat je vader in dit seniorencomplex wonen?
  Zijn mooie woningen aan de Liewegje, niet verkeerd.
  Heel veel sterkte voor de komende tijd. Hans

  • Onze vader en moeder wonen beiden in verzorgingshuis. Echter wel gescheiden, omdat vader 24 uur per dag verzorging nodig heeft. Gelukkig wonen ze wel in dezelfde woon complex. Maar hij moet eerst naar ander etage verhuisd worden. Hij heeft o.a. Alzheimer en is niet meer mobiel. Onze moeder mag en kan hem niet meer verzorgen of anders wordt ze ziek. Ze is zelf ook niet goed meer en is behoorlijk verzwakt. Heel moeilijk allemaal en vooral zwaar voor ons allemaal… Maar de seniorencomplex op de foto is weer een ander. Ze woonden op een ander locatie, ook wel dichtbij bij ons.

  • Hartelijk dank voor jullie antwoord.
   Ouder worden gaat niet altijd zoals je het verwacht.
   Herkenbaar verhaal heb het met mijn ouder ook meegemaakt.

 • Mooie foto’s en weer zo’n massa werk voor jullie .Las af en toe een rustmoment in anders ga je er zelf onder door.Begrijp ik dat goed ,dat je ouders allebei in een apart home zitten?

 • Dat zijn niet alleen tijdrovende klussen maar ook heel verdrietige zaken., maar helaas, daar krijgen vrijwel alle kinderen mee te maken met oude ouders . Heel veel sterkte maar weer

 • Dat gaat je vast niet in je koude kleren zitten Succes de aankomende periode met dit verwerken en opruimen. Maar het is wel mooi dat jullie dit voor hun kunnen doen.

  Love As Always
  Di Mario cool

 • ha die Yova
  ja het is daar een mooie omgeving om te wonen en of te zijn
  jullie dus enorm druk , ja zo loopt het soms , zal voor de oudjes vast en zeker het beste zijn
  jullie zullen het vast en zeker redden
  ook hier drukte genoeg , maar het zit er bijna op
  mooie pps vind je , ben ik blij om
  rustige avond groet

 • Bijna niet te begrijpen zo dikwijls van het een naar het ander te moeten …. en waarom mogen ze niet verder samen die laatste levensweg beleven
  Heel veel sterkte voor jullie allemaal

 • Jullie krijgen wel een hoop te verduren he het laatste jaar. Houd je taai he.

 • ik weet hoe je voelt…
  dit staat mij nu ook te wachten,de laatste keren in mijn ouderlijk huis…
  toi toi
  Een @->- voor jou.

 • Goede morgen Ferry en Jacqueline en een fijne nieuwe week gewenst.
  Nu ja, heel fijn zal het niet zijn met die verhuizing en het uitruimen van het huis van je vader, wat een werk is daar toch aan…
  Je doet het allemaal uit liefde voor je ouders hé, maar het gaat toch niet in je koude kleren zitten, heel veel courage gewenst!
  Dat je nog de moed en de fut had om dergelijke mooie foto’s te maken siert je, en hopelijk helpt het jullie ook een beetje om even alle zorgen te vergeten…

 • Wel fijn dat jullie vader zo geholpen word door jullie.
  Hoewel ik denk dat hij het graag anders had willen zien.
  Ik wens jullie veel kracht om dit alles tot een goed einde te brengen.

 • Het zijn prachtige foto’s, maar je verhaal is zwaar. Ook heel herkenbaar, kinderen doorlopen al die wegen, vroeger was het beter, was er altijd zorg, nu weet je niet hoe je het bol moet werken, gezin, ouders, werk. Wens je heel veel kracht en wijsheid.

 • Ik wens jullie heel veel sterkte met alles wat jullie de aankomende tijd moeten regelen. Meestal ontkom je als kinderen niet aan zulke zaken. Bij mij is het al jaren geleden dat we het huis van mijn ouders moesten leeg halen maar zij woonden 280 km van ons vandaan en bij mij was de afstand vond wel een heel groot probleem vooral toen mijn moeder bijna 9 maanden in het ziekenhuis lag in een zeer slechte conditie en wij verschillende keren opgeroepen werden omdat ze dachten dat zij het niet zou halen.
  Toch hoop ik dat jullie zo nu en dan ook even op adem kunnen komen want dat heb je echt nodig wil je het kunnen blijven vol houden

 • Wat een drukke tijd voor weer jullie, het is altijd veel werk om een huis leeg te ruimen.
  Maar dit doe je graag voor je vader neem je tijd.
  Ook weer een leuke reeks foto’s zijn het weer
  Groetjes en sterkte Marianne

 • Wat lastig lijkt me dat, zo vaak verhuizen. Heel begrijpelijk dat jullie het nu druk hebben. En ook moeilijk om jullie ouders achteruit te zien gaan. Veel sterkte gewenst met alles.
  En erg bedankt voor de leuke reacties op mijn blog!
  Groetjes van Jenny.

 • Het lijkt me vooral emotioneel heel zwaar en daardoor ook fysiek. Het hangt allemaal aan elkaar.
  Ik weet wat de zorg voor een ouder betekent. Zeker als de gezondheid wankel is. Niet gemakkelijk…
  Er zijn perioden geweest dat ik er bijna onderdoor ging, maar nu is alles weer rustig, maar het is altijd hout vashouden. Dat is wat ik je ook wens, rustiger vaarwater. Sterkte ermee.

 • ha die Yova
  met de koers doel ik op het wielrennen en zondag was dat Luik – Bastenaken – Luik
  en op die kaartjes ie je op zondag 2 wijken en maandag 4
  ja prachtige pps welke je gewoon moet laten spelen zonder te klikken
  prachtige lichamen mooi beschildert en gefotografeerd
  de kachel is eindelijk weg , heb ik weken op gewacht
  ja die broeken krijgen mooie wandelingen te ien
  fijne avond groet

 • Goeie avond lieve vrienden dit zal zeker zeer zwaar zijn voor je beiden
  heb echt met jullie te doen, want alles ligt zo kort bij elkaar denk ook even aan jezelf dat jullie er niet onder door gaat
  Er gaan zeker vele emoties zijn als je druk bezig bent denk je er zo niet over na maar pas al alles leeg gemaakt is ik weet daar goed van mee te spreken als je voor de laatste maal de deur moet dicht maken, ik krijg het nog koud als ik er aan terug denk wat wij hebben doorstaan,
  Vele groetjes en super veel sterkte gewenst lieverds xxxxxx

 • Ach jee.. alweer verhuistoestanden… En ook je vader weer slechter.. Wat een ellende! Heel veel sterkte en stap voor stap doorploeteren he, dan komt er ooit een einde aan…
  Ik ben blij dat jullie toch nog soms de camera pakken Of de boel hier neerzetten. Mooi die eendefoto’s! En die kat, tja die ziet allemaal lekkere beestjes… Geweldig dat jullie vanuit jullie huis toch steeds wat groen kunnen zien en niet alleen muren. Dat is altijd goed voor een mens!

  Dankjewel voor je woorden, ja dat is een naar verhaal hè. Het is wel al lang geleden hoor… maar ja, echt goed gaat het nog steeds niet met dat meisje dat achterbleef. Ik hoop dat het ooit beter gaat! Dat schilderij past perfect bij het verhaal he, ik moest er toen ik het zag, meteen aan denken. Mooi toch hoe ik inspiratie krijg als ik zoiets zie.. dan kan ik weer even verder dichten
  Fijne woensdag!

 • Hallokes mijn lieve blogvrienden,
  Vandaag doen we het weekje alweer in twee,
  De tijd vliegt vind in,
  Een lieve groet doet altijd goed,
  Een aangename woensdag gewenst,
  Liefs en knuffel Brigitte heart

 • Hallo lieve Jacqueline en Ferry,
  ik lees inderdaad dat het jullie ook niet echt meezit. De zorg om jullie vader en moeder en nu ook weer de verhuizing voor de zoveelste keer. We hebben allemaal het beste voor met onze ouders maar deze drukte is wel heel veel die jullie nu te verwerken krijgen.
  Gelukkig kan je tussendoor nog wat foto’s nemen van de natuur en de omgeving.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en ik hoop dat jullie ouders nu een beetje kunnen aansterken nu ze beide hebben moeten verhuizen maar wel 24/7 hulp krijgen.

  Lieve groetjes, Helma

 • Nou daar wordt je dan weer niet t vrolijk van, heel veel sterkte en hopelijk gaat toch allemaal geen beetje goed komen,
  de foto’s zijn erg mooi, heb er wee van genoten.

  Groetjes, Bram

 • Goede morgen Ferry en Jacqueline.
  Morgen wacht jullie alweer een heel zware dag, ik wens jullie alvast heel veel courage toe en hoop dat die verhuizing en het opruimen goed zullen opschieten!

 • Lieve Jacqueline en Ferry,
  Dat zal niet makkelijk geweest zijn, dat jullie te horen kregen dat er toch verhuisd moest worden. Jullie wisten het natuurlijk al wel een beetje, maar als je er dan voor staat is het toch wat anders. Weggooien, opruimen en zo is toch ook weer een stukje geschiedenis wegdoen… Nee, dat is niet makkelijk. Ik vond het juist top van jullie dat je toch de blog kunt blijven zien als uitlaatklep. Iedereen snapt dat het niet gaat als je het moeilijk hebt, hoor, dat heb ik zelf ook. Ik denk aan jullie! kiss
  Liefs,
  Lilian

  PS: wat een leuke buurtpoes loopt daar rond, die heeft het zo te zien goed naar de zin daar

 • Hallo lieve blogvrienden,
  De moed erin houden lieverdjes
  Ik wens jullie een aangename vrijdag toe,
  met lieve groetjes van mij,
  Liefs en knuffel Brigitte

 • Nu ja, het zit jullie echt niet mee de laatste tijd.
  Maar… na regen komt zonneschijn.

 • Je zal het nu zeer druk hebben he lieve vrienden
  Wens je een fijn weekend

 • lieve Jacqueline en Ferry
  Ik hoop dat alles goed gaat met jullie en dat jullie toch nog konden genieten van Koningsdag.
  Ik wens jullie een fijn weekend
  lieve groetjes
  lia.

  • Lieve Lia,
   Eerlijk gezegd hadden we helaas niet veel van kunnen genieten dit jaar met de Koningsdag. We hadden het opnieuw behoorlijk druk gehad en opnieuw heel veel vuilniszakken met afval, wat dan weg kon. Maar we zijn er nog steeds niet. We hadden het gehoopt dat we af konden ronden. Maar dit was niet zo. Onze moeder kwam voor de laatste keer even langs om haar goede kleren uit te zoeken. Ze kon natuurlijk niet alles mee nemen. Maar dit was goed geslaagd. Het was toch emotioneel allemaal weer. Maar we moeten even er door heen gaan. Jij ook een fijn weekend gewenst.
   Lieve groetjes terug van ons, Ferry & Jacqueline.

 • Ik wens jullie een aangenaam weekend toe,
  met lieve groetjes en knuffie van mij,
  Brigitte

 • Jacqueline en Ferry,
  hoe veel kan een mens hebben,verdrietig om je ouders zo te zien, zo broos
  gelukkig toch samen in één huis, zo dat ze elkaar kunnen zien,
  Fijn dat jullie er kunnen zijn voor ze,ook zwaar alle spulletjes door je handen te laten gaan.
  Wens je dat je straks uit gerust een bezoekje bij ze kunt brengen,om toch even samen te zijn.
  heel je sterkte met alles wat nog komen gaat,.
  veel liefs en sterkte.
  groetjes Christiene.

 • Mooie reeks foto’s, lekker om te bekijken.
  Heel veel sterkte me alle tegenslagen, zoals die ontruiming en alles wat daarmee samenhangt.

 • Dag lieve vrienden lukt het jullie wat met het leeg maken van het huis
  Ik wens je een bloem voor iedere dag.
  Een arm om je schouder, een vriendelijke lach.
  Een knipoog die je glimlachen doet.
  Een duim in de hoogte met: het gaat je goed
  Veel liefs Nikki

 • Ferry en Jacqueline,
  Het zet jullie op dit moment niet echt mee, heel veel sterkte met alle werkzaamheden de komende tijd.
  Groetjes,

  jeer

 • Hallo lieve blogvrienden
  Ondanks alle pech die jullie hier nu meemaken,
  kom ik jullie toch een beetje moed inblazen, vooral niet opgeven,
  Na al die ellende komt er zekers en vast iets beters op de proppen!!!
  Ik wens jullie een aangenaam nieuwe week toe,
  met lieve groetjes en knuffie van mij, air_kiss
  Brigitte bye

 • Hallo lieve blogvrienden, fijne 1é mei
  Meiklokje

  Meiklokje tingelingeling,kom mensen zing, zing, zing.
  We mogen het weer beleven,alles barst van het leven.

  Zonnetje straal, straal, straal,over zee, berg en daal.
  Mensen dans, dans, dans, vlecht een madeliefjeskrans.

  Koppeltjes zoen, zoen, zoen, in Mei moet je het doen.
  We mogen het weer beleven,alles barst van het leven.

  Ik wens jullie een aangename1 mei toe,
  met lieve groetjes en knuffie van mij,
  Brigitte

 • Goede morgen Ferry en Jacqueline.
  Hier ben ik weer na een vijfdaagse trip met de GVSALM naar Engeland, een vermoeiende maar heel interessante reis die Guido voor ons organiseerde. Vandaar de windstilte op mijn blog en FB. Hopelijk had jij onterussen een heel fijne tijd ondanks het vele werk dat jullie nu te verzetten hebben!

 • Dag Ferry en Jacqueline.Eindelijk heb ik je prachtig logje terug gevonden.Overal staan er weer prachtige foto’s met uitleg op,heel aangenaam om te zien.Wat een pech hebben jullie toch,hopelijk komt erna de opruim en de verhuis weer een lichtpuntje in jullie leven.Heel veel groetjes van mij voor jullie xxx

 • Lieve blogvrienden,
  Ik kom jullie een heerlijk weekend wensen, hopelijk kunnen jullie er toch een klein beetje van genieten,
  Dat wens ik jullie toch in iedere geval toe,
  Liefs en hele dikke steunknuffel van mij

 • Heel veel sterkte met verhuizen en je ouders. Ze af zien takelen is vervelend, hoop dat je nog wat positieve afleiding blijft vinden en het met ons wil delen door die fijne foto’s.

 • Goeie morgen lieve vrienden
  Ik kom jullie een heerlijk weekendje wensen,
  Hopelijk kunnen jullie er toch een hèèl klein beetje van genieten,
  Dat wens ik jullie toch van harte toe,
  Heel veel liefs en dikke knuffel van mij voor jullie

 • Goede morgen Ferry en Jacqueline en een heel fijn, zonnig weekend gewenst.
  Jullie zullen wel hondsmoe zijn door die verhuizing en alles wat er bij komt kijken. Hopelijk kunnen jullie nu een paar dagen uitrusten hoewel er natuurlijk nog veel werk aan de winkel is. Courage hoor!

 • Ik voel mee met jullie, want verhuizen vind ik gewoon hatelijk.

 • Wat een drukke tijd! Leuk dat je even een update hebt geschreven

 • Ik hoop dat het nu goed of beter gaat met jullie ouders!? In elk geval krijgen ze nu de zorgen die ze nodig hebben en wordt er dag en nacht over hun gewaakt en gezorgd en dit moet toch enigszins een geruststelling zijn voor jullie en kunnen jullie nu ook weer meer tot rust komen, althans dat hoop ik! Jullie wonen daar wel in een mooie buurt. Prachtige plaatjes!
  Liefs van Heidi en de kattenfamilie en knuffel aan Jimmy heart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *