Nog meer aapjes kijken…

Via de vakantieveiling hebben wij 2 grote parasol weten te bemachtigen voor een prikje! Beetje mazzel mogen we ook wel af en toe wel hebben. We hebben zojuist ons nieuwe parasol ontvangen. Wel moesten wij de stam een stukje inkorten en dit ging gelukkig makkelijk. Ja, hij staat op onze balkon en die balkon heeft ook een dakje… maar met de nieuwe parasol maakt dit allemaal veel gezelliger. Daar moeten we eens een foto gaan nemen. Deze heeft ook een draai systeem. Heel mooi ding! En met dit weer gaat dit wel lukken allemaal. Maar ja, laten we eens naar de aapjes gaan kijken.

Dit is een leuke foto en dit lijk wel een oude foto uit de jaren 70 of zo. Ja, dit is een gorilla. Om bang van te worden… ach dit viel wel mee hoor. Maar we zouden niet graag naast hem willen gaan zitten.

En daar zit ie dan… de enige echte? Ja, een reuze gorilla. Maar hij was heel erg relax onder de zon.

Het lijk wel of hij bruine haar heeft op z’n schedel. Zien jullie dit ook? Nee… dit is geen pruik hoor.

Wat zit ie nou toch te doen?

O, wat eens even… hij zit de mieren en insecten op te peuzelen. Nou, eet smakelijk dan.

Hij genot echt van z’n heerlijke maaltijd en dit zelf geplukt!

En zo kan ie wel uren zo door gaan… maar wij zijn hier uit gekeken. Nog meer aapjes misschien?

Jawel hoor, enkele dan. Deze waren ook op zoek naar hun voedsel. Krijgen ze dan geen eten dan? Natuurlijk wel… dit zit wel goed hier bij Artis.

Hee, ben je een Euro verloren of zo? Waar zit je nou te kijken?

En hier weer een ander aap. Deze is wel heel erg zwart van kleur.

Nou ja zeg! Je kont hoeven we hier niet te zien hoor. Weg wezen jij! Haha… er staat weer een weekend voor de deur. En wel ons laatste weekend dan voor de zomervakantie. Maar dit lijkt steeds langer te gaan duren. Maar goed, we komen er wel. Nog verder iets te melden? Nee, verder nog niet… dit komt van zelf wel.

Reactie(s) 42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *