Nieuw jasje

Ons oude “nood” mobiel heeft sinds vandaag een nieuw case (hoesje) gekregen die wij eergisteren via web hadden ontworpen. Het ging allemaal heel erg snel, want we kregen hem de volgende dag al in huis.

En dit is hem geworden. Hier was ie nog leeg. Vandaag hebben wij de mobiel erin gezet met een nieuw nummer. Want we wilden graag over naar t-mobile. En dit is helemaal goed gelukt. We kunnen weer even tegenaan.

8 reacties

  1. Lieve Gerry, en Jimmy staat er ook op en aan de voorkant. Toen was ie nog zo jong. Alweer een tijdje geleden. Fijn weekend…

   Liefs en kusjes van Jacqueline & Ferry.

 1. Hallo Jacqueline en Ferry,

   

  erg leuk dat jullie weer terug zijn op het blog.

  Gaan jullie ook weer nieuwsbrieven sturen ?

  Het nieuwe telefoonhoesje is echt heel erg leuk met Jimmy. Ik winst niet eens dat je die ook zelf kon ontwerpen en dan ook nog thuis gestuurd krijgt.

  Bedankt voor jullie lieve berichtje.

  Lieve groetjes, Helma

   

  1. Jacqueline is helemaal blij mee en het past ook perfect. Je kan tegenwoordig heel veel leuks mee maken met je eigen foto’s nog wel en zo hebben wij zelfs een glazen snijplank met leuke Jimmy erop staan. Deze hebben wij al een tijdje en het ziet nog steeds nieuw uit! Dus aan kwaliteit kan het niet aan liggen. We hebben geheel vernieuwde nieuwsbrief systeem opgezet en men kan weer aanmelden. We laten deze keer geheel over aan onze trouwe bezoekers. We willen jullie nergens meer toe dwingen. De keuze is er wel… Veel plezier ermee.

   Lieve groetjes van Ferry en Jacqueline.

Laat hieronder je reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *