Niet goed

Haarlem Omgeving

Veel eerder gingen we naar het strand van IJmuiden. Een heel ander gebied. Het was toen zwaar bewolkt, maar gelukkig droog. We gingen zelfs even eruit. Een klein stukje lopen dus.

Hier gingen we met de auto naar het strand van IJmuiden.
Het was hier overal erg rustig op die dag. Er hingen wel donkere wolken en men was bang dat het zou gaan regenen. Niet dus en daarachter ligt de Hoogovens van IJmuiden.
Dit is een onbekend gebied voor ons.
Deze cruise schip wordt behuisd door asielzoekers. Dit gaat snel beginnen en de bewoners zijn hier niet blij mee en dat is begrijpelijk.
Wel liepen hier enkele strand wandelaars. Vaak met hun honden.
Hier boven leek even de zon door te breken, maar dit zette helaas toen niet door.

22 reacties op “Niet goed

 1. Heel erg voor Ferry, er komen allerlei narigheden bij. Ik duim voor hem, dat men door de onderzoeken de juiste medicijnen kan bepalen.

  Het strand ziet er zalig uit, heerlijk daar te lopen en tot rust te komen.

 2. Wat een akelig nieuws voor Ferry, tja een hart is ook een spier, dus bij een spierziekte wordt het hart ook aangetast. Ik hoop dat de nieuwe medicatie gaat helpen. En die buisjes bloed. . . bij mij zijn het er nu minder, maar in het begin moesten ze zeven buisje vullen, ik heb toen gevraagd of er misschien vampiers in de kelder van het ziekenhuis woonden, die gevoerd moesten worden. Gelukkig zijn ze de laatste jaren tevreden met drie buisjes.

 3. Iedereen wil oud worden maar dan wel gezond oud worden 😉
  Wat naar dat het niet zo loopt zoals jullie hoopten, maar zolang ze nog medicatie hebben voor Ferry maakt het draaglijker.
  Sterkte ermee…want je moet toch verder.
  Fijn weekend

 4. Dat is wel een tegenslag voor Ferry zeg. Hopelijk slaan de medicatie aan en wordt het wat dragelijker. De foto’s zijn wel mooi, dat gebied ben ik weleens geweest, maar dat is wel bijna dertig jaar geleden. Leuk om het weer eens te zien. Ik denk dat de meeste asielzoekers ook niet op die boot willen zitten, maar veilig thuis.

  Love As Always
  Dimario 😎

 5. hè bah, wat een slecht nieuws weer. Daar lijkt jammer genoeg maar geen eind aan te komen bij jullie. Goed en knap dat jullie optimistisch blijven dat jullie samen steeds weer proberen om er het beste van te maken. Op zijn tijd kan een ritje en een klein wandelingetje in de natuur veel goeds doen. Veel sterkte de komende tijd.

 6. Het zit jullie ook al helemaal niet mee en nu dit weer. Veel sterkte ook van mijn zijde maar wel goed dat jullie toch positief blijven want dat probeer ik ook te doen. Een bemoedigde groet geef ik Ferry en jou hierbij.

 7. Jullie krijgen het wel erg voor de kiezen hoor… hopelijk komt er snel iets goed uit al die onderzoeken zodat jullie even rust hebben wat betreft al die ziekenhuisbezoeken. Heel veel sterkte allebei!

 8. Dag Jacqueline en Ferry, ach dat is niet zo best voor Ferry ,, maar nooit de moed opgeven ,, tegenwoordig kan er al veel met medicijn ,, veel sterkte voor U beiden ,, en wat een mooie foto’s deelt U weer heel rustgevend ,, en mooi ;; als die asielzoekers in zo een mooie boot met alle luxe ??? jawadde de landratten zullen wel ploerten sommige mensen zitten zo in armoede ,, oneerlijk mijn gedacht ,, maar ja mogen we niet veel van zeggen he . in elk geval wens ik U samen veel sterkte en we genieten zoveel we kunnen he ,, bedankt alweer voor deze mooi beelden ,, Jacqueline en Ferry, liefs Ingrid .

 9. Goeiemorgen Jaqueline en Ferry,
  Wat een naar nieuws toch voor Ferry, en ook voor Jacqueline, want jullie maken het samen mee natuurlijk. Ik heb even opgezocht over de spierziekte en dat is ook echt niet leuk. Ik hoop uiteraard dat ze oplossingen vinden. Heel veel sterkte hiermee!

  Naar het strand is altijd leuk, vind ik dan en ik heb het vlak naast de deur. Alleen kunnen we hier niet echt meer het water in vanwege die PFAS.
  Die asielzoekers kunnen er niets aan doen natuurlijk dat ons land zo verdeelt is geraakt. Waar zij vandaan komen is het nog erger, el heb ik wel eens het idee alsof we langzaam aan dezelfde kant op glijden.

  In ieder geval een goed weekend. Het weer wordt in ieder geval lekker.

 10. Wat een naar bericht hebben jullie gekregen, samen veel sterkte gewenst hoor!
  Even naar het strand, is altijd fijn verzet de zinnen een beetje.
  Jammer dat het weer niet zo mooi was.
  Groetjes Irma

 11. Dag Jacqueline en Ferry, gewoon even lekker genieten van deze zondag ,, onder de mooie paraplu ,, dat zal de mens goed doen Jacqueline en Ferry ,, ,, geniet er samen van he . liefs Ingrid .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De maximale uploadbestandsgrootte: 1 GB. Selecteer een foto of plaatje vanuit jouw PC/laptop [JPG / GIF / PNG / BMP]: Drop file here