Mooie weertje op zondag

Het is vandaag op zondag mooi weertje, niet te warm en niet te koud dus. Maar dit gaat geheid komende week (helaas) wel veranderen. We hebben ons nieuwe vloerkleed binnen en deze ligt inmiddels onder de tafelsalon. Dit geeft weer een heel ander indruk. Hiervoor hadden we ronde kleed gehad, maar dan met patronen erin. Achteraf bekeken vonden wij deze niet zo mooi staan. Het stond gewoon niet en dit kan natuurlijk ook gebeuren.

Een heel ander verhaal, we merkten van de week dat bij sommige blogspotters een heel ander invoer venster hadden gekregen en dat gaf ook wat problemen. Maar we weten nu de oorzaak hiervan en dit hebben we gelukkig aan kunnen passen, zodat we ook vanouds een reactie(s) achter kunnen verzenden. De probleem is heel sim bedacht door Google account. Maar goed… dit is dus ook weer opgelost. Gisteren ging Ferry nog naar de fysio voor z’n pijnlijke nek/hoofd. Dit geeft wat enige verlichting. Inmiddels heeft hij al 13 fysio erop zitten.

Vandaag op zondag worden al dat beddengoed gewassen en verschoond. Dit moet ook dus ook gebeuren. Vanmiddag gaan we ook naar F1 kijken en we zijn benieuwd of Max het gaat halen.

Vandaag laten we jullie een aantal foto’s zien van een zwaan, die hier eerder was geweest. Helaas dit jaar geen jonge grutjes voor de zwanen en volgens ons zijn ze hier weer weg gegaan. We hadden een stukje gewandeld en daar zagen we dit.

Op dat moment was deze zwaan helemaal alleen.

Dit zijn gele koolzaad planten.

En dit zijn Spaanse margrieten.

En dit is Rododendron plant. Dit is wel een hele mooie exemplaar!

KORT FILMPJE OVER DE ZWAAN

31 reacties op “Mooie weertje op zondag

 1. zwanen altijd mooi om te zien , zelfs als ze alleen zijn , mooi in beeld gebracht ook al de mooie bloemen passend bij het mooie zonnige weer op zondag mooi dat de fysio Ferry wat verlichting geeft jullie kunnen de voeten dus onder de salontafel op een nieuw kleed neerzetten lekker onderuit gezakt auto racen kijken , ik kijk straks naar wielrennen zonnige zondag groet

 2. Vandaag is het een mooie lentedag, geniet er van.Gelukkig dat de fysio Ferry verlichting geeft.Blijft een mooie watervogel de zwaan.Het is weer fleurig op het balkon. Hans

 3. Fraaie foto’s en filmpje van de zwaan, wat zijn het prachtig vogels hè?Gelukkig dat Ferry verlichting heeft door de fysiotherapie.Die Spaanse margriet zijn ook schittened en kleurrijk om te zienEe fijne en zonnige zondag gewenst hoor.

 4. Wow… die zwaan, dat zijn wel hele mooie foto’s zeg. Hoop dat de fysio blijft helpen. Want pijn in je nek en hoofd is verschrikkelijk. Ik zag wel dat google wat veranderd had, maar ik heb er geen problemen mee gehad. Love As alwaysDiamrio 😎

 5. Die zwanen zijn altijd mooi om te zien. Hier ook mooi lenteweer. Volgende week iets minder mooi. Reageren bij google blogs heb ik geen problemen. Blijkbaar andere wel.Fijne zondag verder.

 6. Wat mooi Jacqueline en Ferry, prachtige sierlijke dieren de zwaan ,, ook het koolzaad vind ik mooi op die akkers ,, prachtige foto zijn dat ,, en zo duidelijk en de clip van de zwaan daar alleen wonderlijk mooi gedaan ,, ook jullie achtergrond is super ,, ja ik kom graag op jullie blogje even een kijkje nemen hoor ,, het weer ziet er inderdaad niet meer zo best uit ,, maar de lente kan niet meer stuk he . fijn begin van deze nieuwe week liefs Ingrid .

  1. Hallo Jan,

   We wilden net een reactie achter laten, maar dit lukt helaas niet meer voor ons. Staat er iets anders bij je? We horen het graag van je. O ja, we waren toen ingelogd bij wordpress (alleen dit om te kunnen reageren voor ons).

 7. Gewoon even een fijn dag komen wensen Jacqueline en Ferry, en nu hopen dat het mooie weer weer snel terug zal komen he . en zoals altijd wens ik U en fijne dag ,, en dat alles naar u zin mag verlopen ,, groetjes Ingrid .Bedankt voor steeds de vriendelijke bezoekjes ,,

 8. Het weer is helemaal omgedraaid en regen is wat we nu ontvangen maar wel goed voor het akkerland want ze mochten niet sproeien. Weer mooie serie foto’s en ja zwanen zijn het die ik nu ook veel ziet hier in Alblasserwaard polderland. Onlangs een zwarte gespot met kleintjes maar helaas te ver weg om foto te nemen. Die zie je hier niet zoveel dus vond dit wel jammer dat ze te ver weg zaten. Wens jullie mooie dagen toe en bedankt ook voor de bezoekjes en reacties op beiden blogs van mij. Liefs, Tine

 9. Dag Jacqueline en Ferry, het is een stukje kouder pffffffffff jammer want ik vind dat warme weertje echt wel aangenaam ;; hopelijk komt het snel terug dan kan U weer op pad om van die prachtig foto’s te maken he ;; hou jullie goed samen ,, liefs Ingrid .

 10. Ha lieve luitjes,

  ook ik ga het weblog-land verlaten.
  Ik zal jullie mooie foto’s missen.
  Ik hoop, dat de gezondheid verbetert en dat het goed met jullie gaat.

  heel veel lieve groetjes van Marlou

 11. Hey Jacqueline en Ferry, ik kom jullie even een fijn weekendje wensen ,, het weertje zal dan wel wat frisser zijn ,, maar volgende week weer beter he ,, hopelijk gaat het een beetje met jullie he . ,, wees voorzichtig en wens U samen zeker het beste toe ,, lieve groetjes en liefs ingrid .

 12. Wat een prachtige foto’s van de zwaan, het filmpje is ook heel mooi.
  Gelukkig geeft de fysio wat verlichting voor Ferry.
  Ik merkte dat ik dit blog had gemist vandaar mijn late reactie.
  Groetjes Irma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.