Lekker bezig geweest

We waren afgelopen week af en toe lekker bezig geweest. Het was toch slecht weer, behalve gisteren dan. Want toen was het prachtig en rustig winter weertje geweest, met veel zonneschijn hier aan de kuststreken. Het is weer weekend en wel een lange weekend voor ons en volgende week hetzelfde, met een extra snipperdag op een vrijdag. Het is nu tijd voor een nieuwe logje. We hebben inmiddels ook een ander template genomen. Deze template is herschreven, zoals we zo wilden. En dat laatste is ook goed gelukt.

Jacqueline heeft twee leuke mini kastjes gekocht, met mini laden. Dit vind ze handig en hier kan ze namelijk kleine spulletje in kwijt. Wel hadden we deze een kleurtje aangebracht. En dat deden we met een rolletje verf. Dit is goed gelukt.

Voor onze balkon hebben we grote levensboom met vogels aan de schutting gehangen. Deze is werkelijk groot en is 1 meter breed. We hebben het vogelhuisje voor de koolmezen een stukje verplaatst en zo kunnen vanuit ons woonkamer ook beter zien en volgen. Overigens zijn het nep bloemen, die er nu zo staan.

Ook hebben wij nieuwe wand decoraties opgehangen in de slaapkamer. Deze struik met vlinders is best wel groot en hangt hier ook mooi bij. Deze hebben we met 1 schroefje gehangen.

Aan de andere kant van de slaaphanger hebben we ook deze ronde bij horende wand decoratie opgehangen. Deze is wat kleiner en lichter. En staat hier ook mooi bij met de andere vlinderstruik. Zo, nu zijn jullie ook wat op de hoogte gehouden vanuit het thuisfront. We zullen vandaag niet zoveel gaan doen. Wel gaan we vanavond naar het programma Sterren op het ijs bij SBS6 kijken. Deze volgen wij namelijk. Maar we vinden dit keer niet zoveel aan, dan voorgaande jaren. De jury aan tafel is niks. Maar goed, het is live en kan altijd fout gaan. Ook hadden we gisteren een film gezien op tv. met de naam Unbroken. Het is een harde film. Het verhaal speelde in Japan en in de oorlog tijd. Het is ook waargebeurd verhaal. We wensen jullie nog een fijn weekend!

35 reacties op “Lekker bezig geweest

 1. mogge Jacqueline & Ferry
  dat kastje is goed gelukt en ziet er goed uit
  en zo ook het balkon en de mooie decoratie in de slaapkamer
  ja het weer was wat wisselvallig hé
  ik trof het tijdens de wandeling , ben blij dat de foto’s een goed beeld geven
  de kleur van deze ezels zag ik nooit eerder zo
  het was een prachtige wandeling door een mooi gebied
  en ja goed bereikbaar met de trein smile
  fijn weekend groet , Karel

  1. Het viel allemaal gelukkig mee. Hooguit 3 kwartiertje werk aan gehad. En het mooiste hiervan was, dat het verf binnen een uurtje droog werd. Toch hadden we deze even wat langer laten drogen. Jij ook een fijn weekend gewenst!

 2. Goedemorgen Ferry en Jacqueline. Dat kastje heeft Jacqueline heel mooi gemaakt. Ik heb nog niets aan mijn balkon gedaan . Bij jullie ziet het balkon er al mooi uit. Bij mij is het een trieste bedoening maar als het wat beter weer wordt ga ik er ook weer aan beginnen.
  Ik wens jullie een heel fijn weekend.
  lieve groet lia.

  1. Goedemiddag Jacqueline en Ferry,
   Goed bezig zeg, en wat is het mooi geworden, ben jaloers op de vlinder decoratie.
   Waar heb je die gevonden zo mooi.
   Ik ben dol op vlinders.
   Tis nu lekker weer, dus geniet van jullie lange weekendje he

   Liefs Marianne 🌞🦋🦋

   1. Goedemiddag Marianne,

    We hebben de decoraties via internet gevonden en gekocht. Ze zijn inderdaad heel erg mooi om te zien. Ook de kastjes hebben nu ook met dezelfde kleur twee nep plantjes (in pot) gekocht bij Action. Echt goedkoop dus.
    We zijn aan het genieten en jij ook nemen we aan.
    Liefs, F&J.

 3. Goeie morgen Jacqueline & Ferry,
  Extra lang w-end voor jullie dus, lekker hoor. En terecht, werk is niet zaligmakend, vrije tijd is dat wel smile
  Jullie zijn goed bezig geweest, en met de site, en in huis. Ziet er allemaal weer super keurig uit.
  Die boom op het balkon is ook erg mooi om te zien. Ik snap jullie keus hiervoor wel.
  Fijn extra lang w-end smile

 4. de Amsterdamse waterleiding duinen zijn voor jullie gerekend van af het station in Haarlem in ff meer dan half uur te bereiken , ingang Ingang Oase in Vogelenzang, Amsterdamse Waterleidingduinen, 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang smile
  ik ga voor de maand om is weer naar Burgers Zoo om mooie vissen en koraal te zien smile
  geniet de dag
  groetjes

 5. Wauw, prachtig mooi, vooral de laatste ring met vlinders, die heeft mijn aandacht!

  De rest is ook leuk, en het kastje is goed gelukt! Het is zo lekker om zelf aan de slag te zijn en alles wat je hebt een tweede leven te geven eventueel, al is het bij anderen thuis, zo kijk ik tegenwoordig ook naar alles. laugh

  X

 6. Goedemorgen samen en wat een mooie bezigheid hebben jullie gedaan en kastje met laden altijd wel handig, als je maar niet vergeet wat er in zit of wat je erin hebt gedaan. Template ziet er ook heel mooi en verzorgt uit net als jullie gezellige balkon. En ook de gezellige en mooie wand decoraties . Ik wens jullie samen met Amber mooi weekend vol gezellige momenten. voor mij is het werken aan blogs en enige labels verwijderen en van nieuwe voorzien en ook de muziek bijwerken die weg was. Groetjes Tine

 7. Klussen kan heel gezellig zijn en als je het dan krijgt zoals je wilt is het mooi meegenomen, hard gewerkt dus jullie… ik doe het jullie niet na, al zou ik wel willen dat ik het kon want ons huis kan wel het eea aan opknapwerk gebruiken.

  Geniet er van!

 8. Hoi Lieverds .
  Wat een leuke dingen hebben jullie weer gekocht .De kastjes zijn zo leuk en idd heel handig voor kleine dingetjes . De Levensboom op jullie balkon is een plaatje zo mooi en ook de vlinder decoraties zijn geweldig .Ook ik kijk sterren op het ijs en wat doen deze mensen het geweldig ! Ik ben altijd dol geweest op schaatsen maar nu ik bijna 69 ben durf ik helaas echt niet meer ,te bang dat als ik val al mijn botjes te breken .
  Liefs Elisabeth

 9. Altijd fijn, zo’n snipperdag! Het ziet er weer mooi uit bij jullie. Die levensboom vind ik echt prachtig en hij komt daar mooi uit. De vlinders mogen er ook wezen, hoor! Toevallig heb ik vandaag ook een beetje voorjaar in huis gehaald. De tulpen zijn er weer, dus die gingen mee naar huis. Ik moet het stukje op tafel nog vervangen door iets minder kerstigs, maar dan is het weer helemaal goed.
  Liefs,
  Lilian

 10. Zo’n type kast hebben wij ook in de hal staan. Echt ideaal om alles in op te kunnen bergen. Leuk ook hoe jullie je balkon hebben ingericht. Lijkt me een heerlijk plekje om straks lekker van het mooie weer te gaan genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.