In de steigers

Eigenlijk zijn we sinds vandaag echt helemaal ingepakt en dus zitten we voor enige tijd in de steigers. Twee panden worden helemaal opgeknapt. We moeten dit ook goed in de gaten blijven houden, omdat ons huiskonijn Amber binnen (bij ons) woont. Vorig week ging dit namelijk bijna mis met haar en raakte toen in de shock. Vreselijk was dit toen. Die arme ziel had het toen niet meer. Aan dat muurtje (waar Amber woont) werd toen plotseling geboord. Gelukkig liep dit goed af, want Jacqueline haalde dat beestje zo snel mogelijk uit der kooi en ging daarmee naar de slaapkamer. Dit ging gelukkig prima en kwam vervolgens helemaal weer bij.

Twee dagen geleden ging Jacqueline naar haar huisarts. Ze had een verdacht plekje op de rug en dat jeukte altijd vreselijk. Omdat het zo moeilijk te bereiken was, moest Ferry altijd haar rug krabbelen. Toch ging Ferry dit even rustig bekijken en dat zag er niet zo goed uit. Bij de huisarts werd het verdacht plekje meteen verwijderd. Gelukkig maar… dat plekje was overigens niet zo groot. Het was een moeder vlekje. De huisarts denk dit een soort wratje te zijn. Deze wordt natuurlijk opgestuurd en volgende week woensdag weten we de uitslag hiervan.

We waren wel goed voorbereid op hun komst.

40 reacties op “In de steigers

 1. ha die Jacqueline en Ferry
  ik hoop dat de uitslag goed is , zelf ben ik 3 x geholpen aan huidkanker
  nee geen lol om in de steigers te zitten , maar Amber nu op een andere plek , is het te overzien
  geniet de dag

 2. Nu afwachten en hopen op een goede uitslag..altijd toch spannend.
  Ocherm Amber in de herrie…gelukkig had je het op tijd in de gaten en is erger voorkomen.
  Ja je kunt het niet uitleggen hè…hopelijk heeft ze er verder niet al te veel last van.
  Groetjes

 3. Jeetje dat is niet fijn … een verdacht plekje EN in de steigers zitten ..
  Hopelijk gaat het allemaal meevallen en kunnen jullie over een paar weken weer opgelucht op het balkon zitten met Amber

 4. Ongezellig, die steigers maar het duurt niet eeuwig en voor een nuttig doel. Zielig voor Amber dat ze zo schrok, ik kan me voorstellen dat ze niet wist wat het was. Arm ding.
  Ik wens Jaqueline het beste met de uitslag, zekerheid hebben is veiliger!

 5. O de rust voor Amber werd verstoord! Gelukkig kende dit voorval een goede afloop. Maar je moet maar denken dat het beter is dat die steiger er nu staan en niet midden in de zomer. Tegen dan zijn die wellicht al verdwenen.
  Niet piekeren over dat vlekje. Ik heb er een paar op mijn rug en de arts zei dat het meer van de ouderdom kwam. Een soort wratjes. Ik heb er geen last van en ik heb ze ook niet laten wegbranden.

 6. Ja dat boren, daar kan ik me wel van voorstellen dat Amber daarvan geschrokken is. Die
  steigers zijn niet leuk, maar wel nodig, zo moet je maar denken. De uitslag zal haast wel goed zijn. Anders had de huisarts wel zijn twijfels uitgesproken.

  Love As Always
  Dimario 😎

 7. Goed dat Jacqueline naar de huisarts ging. Verdachte plekjes moet je laten nakijken. Nu dus weer spanning voor de uitslag.
  Het lijkt me heel naar om zo ingepakt te zitten. Maar als de flat straks weer opgeknapt is, was het toch de moeite waard. Sterkte met alles.

  1. Helaas kunnen we bijna niet door de doeken kijken. Maar door de harde wind van afgelopen nacht zijn alle doeken deels vanaf gewaaid en nu kunnen we wel naar buiten kijken. Ze zullen dit straks wel opnieuw vastzetten met al die sneeuw. Het is inderdaad een vak beroep en dit moet wel heel goed opgebouwd worden.

   Gr. F&J

 8. Jacqueline en Ferry, dat zijn al grote werken ja ,, gelukkig kan U er wat door kijken ,, jullie terras ziet er wel mooi uit hoor Jacqueline,, dus kan alleen maar mooier worden he ,, succes en eens is alles weer mooi hoor . 1 april ,, we beginnen alweer aan een nieuw maand ,, maar ook een nieuwe dag dus een vriendelijk groetje op deze vrijdag Ingrid .
  Fijn weekend en tot maandag .

 9. Goede morgen J & F , arm konijn zo’n beestje weet natuurlijk niet wat er aan de hand is, nu ik zou haar maar binnen houden totdat het werk helemaal klaar is en de steigers zijn verdwenen. Ik hoop dat het opgestuurde plekje niets bijzonders zal zijn, want daar hoop je natuurlijk op zo niet dan ben je er op tijd bij .

 10. Goeiemorgen Jacqueline en Ferry,
  Ik heb mijn best gedaan om jullie blog te lezen, maar ik kreeg het niet voor elkaar met de kleur van de letters en de achtergrond en zo.
  Maar het is natuurlijk jullie blog en dat ik een oog conditie heb daar hebben jullie geen boodschap aan natuurlijk 😉
  In ieder geval een fijne dag en laat je niet te veel foppen vandaag.

    1. Hallo John, mogen we je iets vragen wat je precies bedoelde met foppen/bij de neus nemen? Dit is bij ons nog steeds blijven hangen namelijk. Je bedoelde dit misschien wel goed, maar we snappen niet waarmee eigenlijk.

     1. Ik doelde hiermee op 1 april. De dag dat men grapjes met anderen uithaalt. Het was dus niet slecht bedoelt, net zomin dat mijn opmerking over de achtergrond/letters niet slecht bedoeld was.

 11. Hopelijk is het alleen maar een wratje en is het geen ander iets.
  Het is niet leuk om zo in de steigers te zitten, maar het wordt er straks wel mooier op.
  Echt heel sneu dat Amber zo schrok.
  Groetjes Irma

 12. Enkele weken geleden hier ook zo een vlekje weg laten halen maar was gelukkig wel een wratje die wat ontstoken was door het krabben hier aan. En ja geen mooi gezicht al die steigers maar het wordt vast weer mooi. Ze gaan hier warmtenet aan liggen in buurt en is ook weer veel herrie te verwachten met veel troep daarbij weer in flats. Ik ben zelf 2025 aan de beurt dus ik heb nog wel even tijd. Want ook Inductie koken zal wel wennen wezen daarbij. Wens jullie hierbij toch mooie dagen toe.

 13. Jacqueline en Ferry, en schieten de werken al wat op ??? hopelijk zijn ze snel weer voorbij dat Amber weer snel de rust zal vinden en voor jullie ook natuurlijk ,, wat is het al koud geweest he ,, hou jullie goed warm samen hoor . Verder een fijn dagje gewenst lieve groetjes en liefs Ingrid .

 14. Hallo Jacqueline en Ferry,

  Leuk dat jullie een bezoekje brachten aan mijn weblog, waar ik na lange tijd weer eens iets heb geplaatst. Ik zie dat jullie nog volop actief zijn. Nog even doorbijten nu jullie ingepakt zitten.
  Sterkte met alles!

  Groetjes jeer

 15. Uit eigen ervaring weet ik, dat het ‘in de stijgers zitten’ geen pretje is. Je hebt er gewoon last van. Maar het is ook goed dat het gebeurt want dat betekent dat het gebouw goed wordt onderhouden! Sterkte voor jullie naar woensdag toe.

 16. Dag Jacqueline en Ferry, hopelijk alles een beetje naar wens bij jullie ,, en schieten ondertussen de werken al een beetje op ,, dat het maar snel zal gedaan zijn he ,, het is altijd toch wel vervelend ,
  maar toch kom ik jullie samen een fijn weekendje wensen ,, we gaan al weer op weg naar Pasen toe ,, de tijd vliegt voorbij ,, fijn weekend gewenst samen een lieve groet en liefs Ingrid .

 17. Het is normaal dat een konijn overslag gaat bij het horen van zo’n steenboor…
  Onderhoudswerken zijn soms nodig, enne, het is maar een korte pijn hoop ik. Bij ons ligt heel het dorp open… nieuwe elektriek, tv, telefoon kabels + nieuwe waterleidingen. Eind september zal het hier klaar zijn… Afwachten dus…

 18. Jacqueline en Ferry, och wat zou er U gebeten hebben verschrikkelijk moet het zijn ,, hopelijk gaat alles weer snel weg in U gezicht en ogen ,, veel sterkte wens ik U en ook dat de boel daar snel voorbij zal zijn het moet inderdaad storend zijn al die werken ,, we krijgen beter weer dan kunnen jullie misschien eens lekker ontspannen ergens buiten he ,, veel sterkte samen lieve mensjes . ,, bedankt voor steeds de lieve reactie van jullie . ,,
  Fijne zondag wens ik U toe ,, we delen wat we mooi vinden ,, dus van vele dingen genieten dan maar ,, liefs Ingrid .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.