IJshanden

Het lijk erop dat de winter niet zo lang meer gaat duren en het einde is alweer in zicht. Maar men kan de komende weekend volop schaatsen, ook op natuurijs. En dat is alweer een tijdje geleden. Gelukkig is de meeste sneeuwtroep van de wegen/straten verwijderd. Maar nog niet overal is dit zo. IJshanden is de titel van deze logje en dat laten we jullie hieronder zien!

We waren creatief bezig geweest met al dat sneeuw en ijs! Dit zijn dus bevroren ijshanden die we gemaakt hebben. Hoe deden we dit nou eigenlijk?

En zo hadden we meerdere ijshanden gemaakt en deze even in de sneeuw gestoken. En dit is net kunst.

En dus even later hadden we de ijshanden in de potten gestoken en zo is het ook even leuk om te zien. Ze zullen straks zeker steeds kleiner gaan worden, wanneer de temperaturen beginnen op te lopen.

En hoe hadden we deze ijshanden dan gemaakt? Met sneeuw? Nee hoor… kijk hieronder maar eens. Eigenlijk beetje te danken aan de corona.

We hadden een dag van te voren 4 corona handschoenen gevuld met water en de volgende dag waren ze al bevroren. Zo snel kan het dus gaan.

En dan de handschoen vanaf rollen, zodat de ijshand te voorschijn komt. Probeer dit ook eens! Nu kan het nog en laat jouw creatieve tijd hier aan ons zien. We schijn benieuwd hiernaar…

39 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *