Grote brand in Haarlem

Bloggen doen we niet iedere dag. Want we hebben steeds vaker de moeite om een nieuw blog aflevering te maken en deze aan te bieden. Dus het valt allemaal niet mee voor ons. Maar uit eindelijk komen we wel natuurlijk. Afgelopen donderdag ging Ferry naar Amsterdam UMC voor uitgebreide bloed onderzoek. Ferry werd toen in beiden armen geprikt. Ferry vermoedde die al een beetje. Want het gaat altijd met moeite. Gelukkig is dit wel gelukt en uit eindelijk werden dit 8 buizen, waarvan eentje een dikke buis. De uitslagen komen nu al voor een deel binnen. Het ziet er allemaal redelijk stabiel uit, voor Ferry’s ogen dan. Die ervaring heeft hij nu inmiddels wel na zoveel jaren. De rest zal de komende week aangevuld worden en dan kregen we een totaal plaatje op dit moment. Maar Ferry moet weer terug komen bij Endocrinoloog dokter voor de medicatie aanpassing en hoe verder enz. Gisteren hadden we niet zoveel gedaan op de Koningsdag. Wel hadden we een oranje tompoes genomen. En ook even gekeken naar koninklijk familie op de TV. En verder brak hier in Haarlem een grote brand bij de scheepswerf aan de Spaarne. Voor ons werd er geen alert afgegeven, omdat de windrichting voor ons gunstig was. Dit kwam ook in het groots op het nieuws. De brand was toen al 2 en half uur gaande, voordat Jacqueline er achter kwam.

Met de foto’s vergeleken op het nieuws, hadden we toen toch het beste plaatjes genomen van de grote brand in Haarlem.

Een helikopter vloog hier steeds in de lucht om de boel in de gaten te houden.

Jacqueline had ook video beelden genomen van de grote brand in Haarlem.

En dit gebeurde allemaal gisteren op de Koningsdag in Haarlem. Voor de rest bleef het rustig. Ferry heeft een nieuwe Samsung SSD 990 PRO 2TB gekocht. Dit is voor de upgrade voor ons vast computer. Als eerste moeten we deze eerst open stellen en dan ons huidige pc gaan klonen met een speciaal programma. Deze is weer wat sneller en heeft ook meer ruimte. Daarnaast zal Ferry ook een extra Samsung kaart aan boord toevoegen. Dit is dan een lege Samsung SSD kaart.

Alvast een mooie (nieuwe) week gewenst. Het belooft beter te gaan worden met het weer. Wel krijgen we als eerste enkele onweersbuien over ons heen en dan wordt het steeds beter.