Gevallen

Terwijl Ferry (gisteren) even naar beneden ging, keek Jacqueline even uit het raam naar buiten. Ze stapte over een opstapje wat voor het raam stond. En toen gebeurde het… Jacqueline wilde weer terug en greep met haar voet dat opstapje en viel keihard plat op de grond, met haar gezicht nog wel! En daar lag ze even alleen op de grond. Ze kon paar seconden niets meer zien en gelukkig kwam haar zicht snel weer terug. Met moeite kwam ze weer overeind en stapte naar buiten om tegen Ferry te vertellen dat ze gevallen was. Ferry snel naar boven en zag gelijk dat ze inderdaad hard gevallen was. Ze heeft allerlei schaafwonden op der gezicht. Op haar neus en voorhoofd en haar knie en ook nog eens aan haar zere armen. Gelukkig niks gebroken… alleen heeft ze veel pijn. Het is ook een betonnen grond/vloer en dus kwam dit ook extra hard aan. Ze moet ieder geval de komende dagen eerst gaan herstellen. Dit was echt schrikken geblazen… Gelukkig hadden we ook enkele foto’s voorheen kunnen maken en zelfs een filmpje.

Het ging over dit opstapje van Amber, die altijd daar stond en nu niet meer dus!

45 reacties op “Gevallen

 1. Van harte beterschap! Rustig laten genezen en een beetje zalf smeren ter verzachting.
  Goed dat jullie het opstapje van Amber verplaatst hebben maar zoiets weet je nooit op voorhand hé.
  Prachtige foto’s met nevel en mist. Die halsbandparkieten vieren hoogtij in onze landen.

 2. Dat is niet zo mooi een valpartij in je eigen (veilige) huis nog wel.
  Hopelijk knap je snel weer op…beterschap
  De 3e foto is een plaatje zo mooi.
  En halsbandparkieten zien we hier in het zuiden niet…wel jammer want ze zien er mooi uit.
  Groetjes en fijne zondag

 3. Dat is niet zo mooi Jacqueline, je bent lelijk terecht gekomen.
  Neem maar de rust om te herstellen, gelukkig dat je niets hebt gebroken.
  Zeker een mooie zonsopgang met de mist.
  Altijd wennen een nieuwe tandarts, vooral nu met de corona regels.
  De mini narcissen geven wel een lentegevoel.
  De halsband parkieten gedijen goed in ons land, ze zijn wel leuk om te zien zo in de boom. Hans

   1. Het gaat wat beter met Jacqueline. De schaafwond op haar neus is nog steeds zichtbaar. Daarnaast doen haar armen (opnieuw) pijnlijk zeer. Maar dit kost haar enige tijd om te herstellen. We wilden vandaag bijna een nieuwe logje gaan plaatsen, maar toch maar even uit gesteld. Dit komt allemaal weer goed.
    Nog een fijne week gewenst en bedankt voor je lieve woorden en steun aan ons.

    Ferry & Jacqueline.

 4. Auw… beterschap.. ik hoop dat het snel geneest. Halsbandparkieten, die heb ik ook nog weleens verkocht.. totdat ik er achterkwam dat ze wel heel hard konden schreeuwen. Dan is een kakariki toch leuker.
  Anyway.. mooie foto’s verder van jullie in de buurt.

  Love As Always
  Dimario 😎

 5. De meeste ongelukken gebeuren gewoon thuis zeggen ze , ik wens je beterschap Jacqueline.
  De foto’s van de mist zijn prachtig ook het filmpje van de parkieten is leuk.
  Toevallig zag ik gister op Facebook dat ze hier in Enkhuizen ook zijn neergestreken.
  Groetjes Irma

 6. Ik wist dit al natuurlijk 😉 Niet leuk, en echt, neem de tijd om te helen, rustig aan, en heel veel beterschap en een voorzichtig knuffel vanaf een afsandje!

  De halsbandparkieten, ja ik hoor het al zovele jaren, ook in het Vondelpark in Amsterdam schijnt het vol te zitten, maar ik ben ze nog nooit tegen gekomen in het wild dan… Maar ja, ben er ook al jaren niet meer geweest, en als ik er wel ben, dan is het vaak erg druk.

  X

 7. Ha Luitjes,

  ohohohoh… de meeste ongelukken gebeuren thuis!!
  Blijf voorzichtig met alles.
  Hoop, dat de blauwe plekken gauw weer verdwijnen en ben blij, dat je niks gebroken hebt…

  Gelukkig zijn er nog heel wat mooie foto’s.
  Fijn…

  Liefs van Marlou

 8. Wat een pech voor Jullie Mogelijk een troost mijn vrouw heeft het ook meegemaakt onlangs over een omgedraaide mat Met el een lange hersteltijd voor de boeg Veel serkte en dan komt het wel in orde Mooi die foto’s mist en parkieten !! Grts

 9. Nou dat was even schrikken dus voor Jacqueline nu maar snel weer beter worden en oppassen met krukjes die in de weg staan. Die parkieten zie je inmiddels op veel plekken in Nederland, die horen hier natuurlijk niet thuis, maar ze schijnen zich prima aan te passen.

 10. Dag lieve Jacqueline en Ferry,
  Je bent al net zo’n pechvogel als ik.
  Het laatste anderhalf jaar 3x.
  thuis en 1x in de stad, die was het ergste.
  ik sta al bekend als valgevaarlijk hahaha.
  Hopelijk genees je snel lieverd, maar heeft tijd nodig voor alles genezen is.
  Doe het even gewoon rustigaan en mijd obstakels he.
  Ik heb een bloemetje mee gebracht voor je.
  De foto’s waren trouwen ook weer prachtig.
  Een fijne week wens ik je toch nog, liefs Marianne

 11. Dag Jacqueline & Ferry.,, mijn god wat erg Jacqueline ,, ik wens U ook veel beterschap ,, verschrikkelijk hopelijk is U gezichtje weer snel genezen ,, wees voorzichtig toch .
  Wat mooi die halsbandparkieten in de vrije natuur zo mooi zijn ze ,, prachtig clip en de foto’s ook .
  Jacqueline nogmaals veel beterschap en sterkt ,, een vriendelijke groetje Ingrid .

 12. Was jullie dat schrikken! Heel veel beterschap voor Jacqueline. Op beton vallen doet hartstikke zeer en misschien voelt ze zich stijf. Een ongeluk is zo gebeurd…
  Mooie foto’s van de mist. Die halsbandparkieten overwinteren gewoon in Nederland, het is nauwelijks voor te stellen.
  Wij hebben ook een nieuw nestkastjes. Er zijn al diverse echtparen wezen bezichtigen maar ze zijn erg kieskeurig (-:
  Beterschap!

 13. Dag Jacqueline en Ferry. kom weer even kijken hoe het gaat ,, veel beterschap en sterkt wens ik U ,maar ook fijne dag op deze woensdag ,, om U dag even op te fleuren heb ik een mooi
  voorjaarsboeketje mee gebracht ,, geniet ervan en een vriendelijke groet erbij van mij liefs Ingrid

 14. Dag Jacqueline en Ferry.,, Hopelijk gaat het al een beetje beter Jacqueline en hebt U geen pijnen meer , wees voorzichtig veel beterschap en tot later weer eens ,, Einde van de week ,, en kom U dan ook een fijne vrijdag wensen , we moeten erdoor
  maar het zonnetje gaat ons daar zeker een beetje bij helpen ,, dus geniet er maar van liefs Ingrid .

 15. Bedankt voor de mooie foto’s en voor het filmpje. Ik heb het allemaal met plezier bekeken. Toch spookte ondertussen de beschreven val en de verwondingen van Jacqueline door mijn hoofd. Ik wens haar beterschap!

 16. Dag Jacqueline en Ferry,
  Hopelijk gaat het al wat beter nu na de val ?
  Je bent er altijd even door geveld in je dagelijkse doen.
  Doe maar voorzichtig hoor, haast je niet.
  Sterkte met alles he lieverd.
  Wens je toch een fijn weekend, geniet er maar van .
  Liefs Marianne

 17. Dag Jacqueline en Ferry. Gelukkig gaat het al iets beter met U Jacqueline ,, ja alles heeft zijn tijd nodig om te genezen , het zal ook wel een klap zijn geweest ,, hoe zielig dat U dat moet meemaken ,, hopelijk is snel alles weer beter ,, toch steeds veel sterkte wens ik U en een aangenaam weekend gewenst ,
  We mogen ook niet vergeten onze klok weer eens te verzetten he , hou jullie goed hoor en bedankt voor de vriendelijke reactie liefs Ingrid .

 18. Dag Jacqueline en Ferry. Fijn begin van deze nieuwe week ,, op weg naar de paasdagen toe ,, ook krijgen we de komende dagen
  het zonnetje erbij dus alles zal er weer wat vrolijker gaan uitzien ,, vriendelijke groetjes Ingrid .Toch proberen genieten van het zonnetje he Jacqueline en hopelijk is alles weer wat beter met U .

 19. Aijaijaiiiiii…. dat is schrikken zeg als je zo valt!!!!!
  Gelukkig niets gebroken maar wel vele pijn. Doe maar rustig aan Jacqueline want ook kneuzingen kunnen lang pijn doen. Ik hoop dat je heel gauw van je schaafwonden afbent maar nog eerder van je pijn.
  In Enkhuizen is nu voor het eerst een groene halsbandparkiet gezien en die fotograaf noemde hem de “terrorvogel”!!! Ik vind ze wel leuk en ik zie bij jullie gewoon 5 in de boom!!! Filmje was ook heel leuk smile
  Hele fijne avond nog.
  groeten, Helma

 20. Dag Jacqueline en Ferry. Voor jullie een fijne en mooie woensdaggroet ,, ik wens U veel plezier met wat U gaat doen . geniet van het mooie weertje samen ,, en natuurlijk hopelijk dat U al heel wat beter bent he Jacqueline .
  samen met het zonnetje erbij ,,,Vriendelijke groet van mij erbij Ingrid .

 21. Goede morgen Jacqueline en Ferry. ,, gelukkig gaat het al wat beter met U ,, ja de elleboog zal, zeker veel tijd nodig hebben om te genezen ,, ook een gevoelig plaats ,maar eens komt het weer goed hoor ,, ik hoop dat U gisteren een fijne dag hebt gehad met U broer ,, geniet nog even vandaag van het mooie weertje want dat is voorlopig weer de laatste warme dag ,, lieve groetjes Ingrid

 22. Dag Jacqueline en Ferry. Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van de mooie dagen want nu gaat het weer wat frisser worden . Alweer de laatste dag van de week en daarom heb ik een PPS geplaatst
  ” Een moment van rust ” dat hebben we allemaal eens nodig dus geniet ervan zou ik zeggen , met een vriendelijke groet Ingrid .

 23. O wat heb je geluk dat je niks hebt gebroken. Maar op je gezicht vallen kan erge pijn veroorzaken ,ik kan ervan meespreken ,ik ben zelfs eens gestruikeld over een terrasdorpel en lag languit op mijn gezicht. Bril kapot, neus geschonden en zelfs een beetje scheef en wekenlang een gezicht in alle kleuren. Ik hoop dat je ondertussen toch redelijk hersteld bent. Gooi het krukje maar aan de kant.
  Mooi filmpje van die halsband parkieten. Bij een vriendin in Brussel zijn die vogels op een paar jaar tijd een heuse plaag geworden in de bomenrij voor haar deur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.