Gelukkig nieuwjaar 2021

Als eerste willen we iedereen gelukkig en vooral goede gezondheid nieuwjaar 2021 wensen. Vooral een beetje geluk kunnen we best we goed gebruiken komende jaren. Maar gezondheid staat natuurlijk wel op de eerste plaatst! Ook willen we via deze weg van ons trouwe blogvrienden bedanken voor persoonlijke wenskaarten via de postnl. Heel erg lief en vooral steun betuigingen aan ons gericht. Dit deed ons echt goed.

We hadden een onrustige jaarwisseling mee gemaakt en er werd hier heel veel zwaar vuurwerk afgeknald. Dat was echt niet normaal meer, maar het was echt mooi om te zien. We stonden buiten op de balkons en vele buren deden dit ook gezellig mee. En dit allemaal op afstand natuurlijk. Jacqueline had enkele foto’s genomen. Tot slot wensen we iedereen nog een gezellige nieuwsjaarsdag voor vandaag!

26 reacties op “Gelukkig nieuwjaar 2021

 1. Hallo Jacqueline en Ferry,
  Tja dat er toch nog mensen zijn die zich niet aan de regels houden vind ik echt niet normaal, ook hier leek het wel oorlog zulke harde knallen is echt niet leuk meer.
  Van mij mogen ze het vuurwerk verbod nu echt doorzetten, dan kopen ze alles maar op wat er in voorraad is bij de winkels en steken dat dat aan het eind van het jaar maar op een centrale plek af en dan met een televisie verbinding er bij zodat iedreen het op de tv kan zien.
  Wij gingen gewoon op tijd naar bed hoor, wij blijven nooit op, ze waren hier vanaf zeven uur in de avond al bezig met die zware knallen dus ik was er wel klaar mee.
  Ik wens jullie een gelukkig maar vooral een gezond 2021.
  Groetjes Irma

 2. Van harte wensen we jullie een gezond en gelukkig nieuwjaar.
  Vuurwerk was hier verboden,dus weinig tot geen hinder ondervonden.Gelukkig maar want er gebeuren steeds veel ongelukkig ermee,en de avondklok was om 24 uur van kracht.Veel lieve groetjes

 3. Prachtige foto’s. Eigenlijk ben ik blij dat veel mensen zich niet aan de vuurwerk regels gehouden hebben. Er zijn gelukkig weinig ongelukken gebeurd, we kunnen het dus wel. Jullie ook de beste wensen voor het nieuwe jaar. Zeker gezondheid staat voorop, iets gezelliger dan afgelopen jaar mag van mij wel.

 4. Ook hier was het vreselijk met al dat vuurwerk en dat tot rond 2.30 Dan heb ik zo’n medelijden met onze poes Mikki want ze is doodsbang en verstopte zich en ik kan haar niet troosten of geruststellen .Afschaffen al die rommel hoe mooi het ook mag zijn .Ik wens jullie alle goeds voor 2021
  Liefs Elisabeth

  1. Volgens de laatste berichten willen ze de vuurwerkverbod definitief gaan invoeren. We zullen het gaan mee maken. Maar we willen ook dat de zomertijd afgeschaft wordt en dit zou dit jaar in gaan of niet… Voor de arme dieren wordt dit een hele uitkomst, zowel vuurwerk en de zomertijd. Gelukkig is dit ook weer achter de rug. Ook wij wensen je heel veel goeds voor het nieuwe jaar 2021. De eerste dag is alweer bijna voorbij…

   Liefs Ferry & Jacqueline.

 5. Spetterende foto’s van het vuurwerk, hoor. Hier was het op wat carbidschieten na, lekker rustig. Geen optrekkende kruitdampen. Wat mij betreft een nieuwe traditie.
  Veel licht, liefde en gezondheid voor 20201!

 6. Hallo Jacqueline & Ferry! Dankjewel voor jullie goede wensen! Ik hoop dat jullie ook een beter jaar zullen beleven. Gelukkig nieuwjaar!
  Tja, het is dankzij het vuurwerk toch een feestelijk logje geworden hier smile Heel mooi, en ook jullie achtergrondfoto trouwens.

  Maar, het is inderdaad wel schandalig dat er toch nog flink geknald werd. Veel minder dan anders gelukkig, dus ik vind wel dat de meeste mensen het goed gedaan hebben; maar dit jaar hadden ze zich gewoon even allemaal rustig moeten houden. Van mij hadden ze het verbod ook best mogen handhaven.

  Ik ben niet voor een definitief verbod hoor, dat gaat mij te ver.

  Liefs en groetjes!

 7. Goeiemorgen Jacqueline en Ferry,
  Jullie ook de allerbeste wensen en een gezond nieuw jaar. Geluk zit in ons zelf natuurlijk en er valt nog genoeg geluk te halen denk ik, al zal het voor iedereen anders zijn. Veel bloggers sturen elkaar kaarten, maar ik weet van bijna niemand een adres dus dan wordt het wel moeilijk kaarten te sturen. Ik wens jullie toch het allerbeste, nu, en in de toekomst, maar eerst vooral een mooi w-end smile

 8. Wat een prachtige foto’s van het siervuurwerk! Het was dan ook mooi helder, waardoor de damp gelukkig ook snel weer weg was!

  Ik wens jullie toe, dat alle ellende snel verdwijnt, de rust wederkeert in jullie leven en jullie samen heel veel geluk, liefde en licht mogen ontvangen en bovenal veel voorspoed mag brengen!

  X

 9. Hallo Jacqueline en Ferry,
  ook voor jullie een goed en vooral gezond 2021.
  laten we hopen dat we ergens in dit nieuwe jaar weer wat meer vrijheden zullen hebben en dat we dat virus onder controle zullen krijgen.

  ook hier bij mij was niets te merken van een vuurwerkverbod. het mooie vuurwerk in de vorm van pijlen was wel mooi om te zien maar de zware bommen vond ik absoluut heel naar.
  Mooie foto’s konden jullie maken van het uurwerk.

  Groeten, Helma

 10. Dag Jaqueline en Ferry,
  Bedankt voor jullie lieve wensen, wens jullie eveneens een beter jaar dan het voorgaande.
  Hier liep ook niet alles zo het moest, maar hoop dat het nu beter zal gaan
  Vandaag de online uitvaart van een zwager 69, dus veel te jong
  Zijn vrouw, mijn zus was nog jonger 56, is nu 13 jaar geleden.
  Maar het is fijn dat er die uitvaartdiensen zijn, kun j e er toch bij zijn he,
  Ook kleindochter logeert nu ook hier en online les nu.
  Het zijn wel tijden nu door dat corona.
  ik wens jullie een fijne midweek, liefs Marianne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.