Fijne Paasdagen (filmpje)

We willen heel graag iedereen fijne Paasdagen wensen in deze moeilijke tijd. We hebben een leuk filmpje gemaakt van Amber (met muziek uiteraard). Volgende week (na de Paasdagen) komen we met een actueel (nieuw) logje en zullen we elders ook weer gaan reageren. Ieder geval gaat het met Jacqueline weer wat beter door de val (2 weken terug).

GA ONS FILMPJE BEKIJKEN

29 reacties op “Fijne Paasdagen (filmpje)

 1. Ahh wat een leuk filmpje van Amber ,ze heeft het echt naar haar zin .Fijn dat het met Jacqueline weer beter gaat .Ik wens jullie ook fijne rustige Paasdagen
  Liefs Elisabeth

 2. Fijn Paasdagen Jacqueline en Ferry. Wat een mooi filmpje met het hangoor konijntje super wat schattig is het van jullie ??? mooi hoor . verder een heel fijn Paasweekend wens ik U ,, we zijn er weer even om U ook een hele fijne dag te wensen ,, weer binnen want
  het weer is een stuk kouder ,, Ook wil ik U danken voor de lieve reactie op de pps “Een moment van rust ” we moeten gewoon intijds even genieten !!! vriendelijke groetje Ingrid .

 3. Wat een leuk filmpje van Amber, mooie muziek ook .
  Ze geniet volop zo te zien, lekker huppelen door de kamer.
  Goed te lezen dat het met Jacqueline weer iets beter gaat.
  Ik wens jullie hele mooie paasdagen.
  Groetjes Irma

 4. Leuk filmpje met Amber als grote ster, dat dier geniet bij jullie dat kun je duidelijk zien. Gelukkig dat het met Jacqueline weer beter gaat. Ik wens jullie heel fijne Paasdagen toe.

 5. Dag lieve Jacqueline en Ferry,
  fijn te lezen dat het weer beter gaat na de val.
  kost altijd wat tijd he.
  Heel mooi zoals amber door de kamer huppelt.
  Hij hoeft zich niet te vervelen zo te zien.☺
  Wens jullie hele mooie paasdagen
  Lieve groetjes Marianne

 6. Wens jullie ook nog mooie nieuwe week toe. Pasen vieren wij hier niet echt dit jaar want deze dagen zijn geen fijne herinneringen voor ons. Fijn dat het met Jacqueline weer wat beter gaat en ik vond het filmpje van amber ook erg mooi.

 7. Goeie avond Jacqueline en Ferry,
  het is fijn om te lezen dat het met Jacqueline weer wat beter gaat. Nu nog wat mooier weer en dan gaat het misschien nog wat beterder. het filmpje van Amber is echt heel leuk. Het is ook werkelijk een prachtige konijn!
  De Paasdagen zijn inmiddels voorbij (ik moest werken) maar ik hoop dat jullie ook een paar hele fijne dagen hebben gehad.
  Groeten, Helma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.