Menu Sluiten

Even een onderbreking

Ongeveer een maand geleden hadden we onze zomerstop in werking gesteld en met dit logje maken we wat duidelijker. Inmiddels draaien we met ons nieuwe template en hadden we enkele wijzigingen door gevoerd in ons blog systeem. We zullen de komende periode best wel druk krijgen door al die medische afspraken bij AMC Amsterdam, Radboud ziekenhuis in Nijmegen en het Spaarne ziekenhuis zuid in Haarlem. Het gaat niet echt goed met Ferry, die nu verschillende aandoeningen blijkt te hebben na het grondig onderzoek van afgelopen vrijdag 19 juni j.l. en voorlopig zijn wij daar niet vanaf. Spierziekte NM type 6 komt zeer zelden in voor in Nederland. Ferry blijkt persoon nummer 50 te hebben. Het is een progressieve vorm van spierziekte en dit wordt alleen maar slechter. Daarnaast heeft hij ook een ander aandoening bij en daarmee heeft Ferry vooral aan z’n vinger toppen (sommige) geen gevoel meer. De wijsvinger is de laatste wat erbij gekomen is en deze is nog eens ook pijnlijk. Schrijven wordt hierdoor moeilijker en is eigenlijk op dit moment bijna niet meer te doen. Ook z’n grote tenen werken niet meer mee, zijn rechter knie en de linker onder arm. Waarschijnlijk heeft Ferry ook last van cluster hoofdpijnen. Hiermee had hij sinds afgelopen maand diverse keren heftige aanvallen gehad aan z’n rechter hoofd helft. Dus dit zit allemaal niet echt lekker. Zo heeft Ferry verschillende afspraken, zoals MRI scan voor z’n hoofd, uitgebreide onderzoek voor z’n hart en nog veel meer. Dus ons zomerstop onderbreking kan wel eens langer gaan duren dan anders. Vandaar deze uitleg van ons.

Hier zwemmen enkele ganzen heerlijk in het water rond. Af en toe zullen we ook proberen wat te wandelen voor ons afleiding.

En deze laatste foto is dan voorlopig de laatste… Natuurlijk zullen we proberen de komende periode wat nieuwe foto’s te gaan maken. We zien het wel…

Tot slot nog even dit: we wensen iedereen fijne zomer(vakantie) toe en wees vooral erg voorzichtig! Voor je zelf en natuurlijk ook voor anderen. Er is helaas weer een nieuwe variant “deltavirus” op de loer! Jacqueline is inmiddels volledig geprikt en is hiermee dus veilig gesteld en Ferry zal binnenkort ook z’n tweede prik gaan halen.

Voorgaande logjes

28 Reacties ontvangen

 1. Lilian

  Lieve blogvrienden,
  Wat schrik ik van de berichten over Ferry… Net na alle gedoe met het werk en dan dit! Hopelijk kunnen jullie dit samen verwerken en toch wat proberen mee te pakken van de mooie dagen. Bloggen is dan even bijzaak, dat snap ik als geen ander. Heel veel sterkte en kracht en een lieve groet,
  Lilian

 2. Elisabeth

  Hoi Lieverds
  Wat naar om te lezen dat het helemaal niet goed gaat met Ferry .en ik hoop dat ze iets voor hem kunnen doen. Ik wens jullie beiden heel veel sterkte en neem alle tijd die jullie nodig hebben
  Liefs Elisabeth heart

 3. Hans

  Wel heel leuk dat de weblog weer draait.
  Maar wat een verdriet is er bij gekomen, ik ben er stil en verdrietig van.
  Hoop voor jullie beide veel sterkte.
  Gelukkig geeft de natuur afleidingen vertier. Hans

 4. Karel

  ha die Jacqueline & Ferry
  nare berichten lees ik hier
  en dat is ook niet iets van kort dag
  ik wens jullie sterkte en suc6 met al die onderzoeken en testen
  ja af en toe een wandelingetje in de mooie omgeving doet baat aan het gemoed

  rustige zomer groet

 5. AnneMarie

  Dat is schrikken zeg. Wat een vreselijk nieuws van Ferry.. Het zal best druk worden met al die onderzoeken en dan maar.hopen dat de uitslagen wat mee gaan vallen.
  Heel veel sterkte.

 6. Marlou

  Lieve mensen,

  wat een akelig bericht over de gezonheid van Ferry.
  Ik had er nog nooit van gehoord… en nu heeft hij zowat alles, wat maar pijnlijk is.
  Arme Ferry.
  Ik wens je heel veel sterkte toe.
  Hou je haaks en ik hoop, dat het gauw beter met je gaat…

  Heel veel liefs van Marlou

 7. mvdfotokraam

  Oh, wat vreselijk vervelend voor jullie om te lezen dat het met Ferry niet goed gaat.
  Ik wens jullie veel sterkte, moed en kracht toe in deze onderzoeksperiode
  Heel veel beterschap toegewenst.
  @ Maar mooie template is het wel geworden.

 8. Mijnnikonenik

  Ik schrik hier wel van de berichten rond de gezondheid van Ferry. Dat klinkt allemaal niet zo goed. Ik hoop dat jullie toch wat meer resultaat krijgen van de dokters en dat er nog één of andere mogelijkheid is om te stabiliseren… Veel moed en sterkte!
  Fijn dat jullie nog wat kunnen genieten van de dieren in de omgeving.
  Veel lieve groeten, Joke

 9. Bertie

  Oeioei, dat is niet zo mooi met Ferry’s gezondheid. Ik hoop dat er therapieën voor hem zijn waardoor hij misschien niet beter wordt maar ook niet erger ziek. Ik duim zoveel ik kan en wens jullie veel sterkte.
  Intussen genieten van de ganzen en de natuur!

 10. John

  Oh, ik dacht daar zijn ze weer, maar eigenlijk alleen met slecht nieuws. Wat een verdrietig nieuws om te lezen. Jullie hebben al zoveel meegemaakt de laatste jaren.
  Hopelijk kunnen ze alles wel dragelijk maken voor Ferry.
  Heel veel sterkte en beterschap.

 11. Irma

  Wat een naar bericht dat het niet goed gaat met Ferry.
  Dit klinkt echt niet goed, nu maar hopen dat het niet verder achteruit gaat.
  Ik duim voor jullie.
  Ik wens jullie beiden veel sterkte, want als er eentje ziek is dan heb je er toch samen verdriet van.
  Ik hoop dat je deze zomer toch nog wat kunnen genieten van de natuur.
  Groetjes Irma

 12. Ingrid

  Dag Jacqueline & Ferry.
  Ik wil U danken voor het lieve bezoekje Jacqueline ,, wat jammer te moeten horen dat Ferry ,, zo ziek is en niet te genezen ,, hopelijk blijft hij stabiel en zal het niet erger gaan worden ,, ik wens U samen daarbij veel sterkte maar ook veel geluk ,, wees voorzichtig doe gewoon alles rustig aan ,, we vergeten U zeker niet ,, warme groetjes en een knuffeltje Ingrid .

 13. Melody

  Een zomerstop gun ik jullie natuurlijk van harte met een prachtige zomer maar de berichten over de problemen in de zin van gezondheid zijn natuurlijk alarmerend en zorgwekkend… wat afschuwelijk, ik wens jullie alle sterkte en vooral goede zorg en beterschap waar mogelijk dan wel medicatie/hulp die de klachten zal veel mogelijk zal verlichten.

  Lieve groet

 14. Ingrid

  Dag Jacqueline & Ferry. ,, Ik kom even binnen kijken om U een goede morgen en een fijne vrijdag te wensen ,
  het weekend staat alweer voor de deur , maar vooral ook veel sterkte voor U samen gewenst ,, voor Ferry een dikke steunknuffel ,, hopelijk heeft hij geen pijn ,, Jacqueline voor U ook veel sterkte maar doe alles gewoon rustig aan en geniet zoveel mogelijk ,, van alles en van elkaar . liefs Ingrid .

 15. cor

  Dit zijn niet de vrolijkste berichten over de gezondheid van Ferry. Ik wens hem veel sterkte bij de onderzoeken en hopelijk kan men hem op een goede manier helpen! Probeer desondanks van een mooie zomer te genieten!

 16. Ingrid

  Dag Jacqueline & Ferry.
  Ik kom even aanbellen ,, en kijken hoe het met jullie gaat ,, hopelijk gaat het een beetje met Ferry ,, proberen het er het beste van te maken mensjes ,en daarbij wil ik U samen veel sterkte wensen ,, de hoop erin houden , de moed en kracht hebben om door te gaan ,, ik wens jullie samen verder een fijne zomerstop en probeer te genieten van alles wat jullie samen leuk vinden he ,, ik kom zeker nog wel een aan hoor . ,, om een groetje te brengen liefs Ingrid .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.