Een kleine onderbreking voor ons

Naar aanleiding van ons vorig blog aflevering, hebben we besloten een kleine time-out in te lassen voor ons zelf. Dit hebben we even nodig. Wij (Ferry & Jacqueline) willen via weg iedereen bedanken voor lieve steun aan ons. Die mooie woorden willen we graag bewaren. Ons dank hiervoor!

Na een kleine onderbreking (we weten nog niet hoe lang dit kan gaan duren), komen we natuurlijk weer vanouds terug met ons leuke blog berichten. Zoals jullie altijd gewend waren geweest van ons. We willen ook graag de draad straks weer herpakken en dit zullen we, zoals altijd… met groot plezier voortzetten!

Dit blijft ook ons leuke hobby die we heel graag met jullie willen delen.

Hieronder heeft Jacqueline kort geleden nog enkele foto’s gemaakt en deze locatie ligt ook pal achter ons. Inmiddels zijn de werkzaamheden vandaag begonnen, om nieuwe glasvezel aan te leggen via de stoep gedeelte en dit valt allemaal reuze mee. Verder hebben we daar niks mee te maken. We blijven gewoon bij Ziggo, zoals altijd was geweest.

We melden ons hier weer, zodra we weer straks verder kunnen bloggen. Heel graag tot ziens!

26 ontvangen reacties op “Een kleine onderbreking voor ons

 1. Bij ons in Velsen-Noord, N-Holland, hebben ze laatst ook de aanleg voor glasvezel afgerond. Wij hoeven het ook niet. Net als jullie blijven wij ook bij Ziggo.

  Rustig aan en pak jullie rust.

  Groetjes Yvonne

 2. Goeiemorgen Jacqueline en Ferry,
  Neem de tijd die jullie nodig hebben. Een pauze is tijdelijk en jullie komen altijd weer terug.
  Rustig aan en tot snel.

 3. Goedemorgen Jacqueline en Ferry,
  Neem even de rust die jullie nodig hebben.
  We zien jullie wel weer verschijnen.
  Hier zijn ze ook bezig met glasvezel, ook wij nblijven bij ziggo, daar zijn we al bij vanaf het begin van het internet tijdperk.
  Groetjes Irma

 4. Hallo Jacqueline en Ferry
  Ik begrijp jullie beslissing en ga genieten jullie van de pauze , ik zien jullie vanzelf weer verschijnen.
  Doe rustig aan en veel sterkte, vooral blijf genieten van elkaar.
  Het is niet echt een hele fijne periode voor jullie beide. Hans

 5. Hoi Jaqueline en Ferry, ik kan helaas jullie vorige artikel niet lezen, maar gezien hetgeen wat er allemaal bij jullie speelt, hebben jullie groot gelijk om even een stapje terug te doen. Bloggen is inderdaad een leuke hobby en soms is het ook een heerlijke afleiding, maar soms moet je er ook even bewust afstand van nemen zodat je je rust kunt pakken en energie kunt opdoen voor een volgende periode. Heel veel sterkte en hopelijk tot gauw!

 6. Neem de rust en de tijd die jullie nodig hebben. Ik zal jullie mooie foto’s wel missen maar het gaat om jullie. Houd jullie taai hoe moeilijk dat soms ook is.

Reageren is niet meer mogelijk in deze blog aflevering.