Bloesems explosie

Je zou het haast niet kunnen voorstellen met dit weer, maar het is echt waar. De bloesems bomen bij ons in de straat staan volop in de bloei. Maar ze hebben dit jaar het erg moeilijk en ze zullen vast niet te lang in de bloei komen te staan. Maar de temperaturen gaan vanaf vandaag wel in de lift en het zou rond of 14 graden kunnen worden. Maar het voelt allemaal nog erg koel aan.

Hieronder staan de foto’s die Jacqueline eergisteren had gemaakt. Kijk met ons mee en geniet hier ook van.

26 ontvangen reacties over “Bloesems explosie

 1. mogge Jacqueline en Ferry
  prachtige opnamen van die prachtige bloesem , wat meer zon en warmte zou het goed doen , en ons ook smile
  de temperatuur gaat ff omhoog , maar na een dag of 2 weer naar beneden sad
  geniet de dag

 2. Goeiemorgen Jacqueline en Ferry,
  Wat mooi al die bloesems, en mooi op de foto gezet. Hier stormt het nu enorm, en als dat bij jullie ook is, zullen de bloesems er niet lang aan zitten vrees ik.
  Gelukkig hebben we dan de vele mooie foto’s nog. Het wordt wat warmer, maar ook weer koeler zag ik. Het is echt maart, en ook april gaat fris beginnen. Een fijne dag gewenst.

 3. Wat een prachtige foto’s van de bomen met bloesem.
  Hier word je blij van, nu nog meer zon en het is helemaal echt lente voor het gevoel, nu met die sombere dagen wil het gevoel nog niet echt.
  We krijgen eerst nog twee hele natte dagen volgens het weer bericht, nu we zien wel.
  Groetjes Irma

 4. Mooi het voorjaar zo te zien, bij mijn dochter staat in de voortuin ook een roze prunus in bloei ik heb er gister nog een foto van gemaakt. Jammer dat die bloei altijd maar kort is. Ik wens jullie een fijne donderdag toe.

 5. Ja nou… terwijl je dieper wegduikt in je winterjas en onder een plu… klettert de regen die prachtige bloesems stuk… zo zonde. Buiten de regen om staat het wel schitterend, zo’n hele rij van zulke bomen.

  FIjn weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De maximale uploadbestandsgrootte: 1 GB. Selecteer een foto of plaatje vanuit jouw PC/laptop [JPG / GIF / PNG / BMP]: Drop file here