Black Beauty

Het is weer héél lang geleden. Misschien herkennen jullie vast wel de zwarte paard uit een prachtige tv-serie “Black Beauty” vast wel? Wij ieder geval wel natuurlijk of anders zouden we het hier niet over hebben. Maar apart is het wel dat we onlangs een zwarte paard gezien hadden achter ons. Er zijn natuurlijk hier veel meer paarden te zien. Kijk vooral naar het filmpje in deze log aflevering en vergeet vooral niet je geluid aan te zetten.

Hier zien jullie de paarden die achter ons vrij kunnen leven.
Even ging hier blijkbaar fout. Er ging een paard vandoor en deze vrouw probeerde dat ene paard pakken te krijgen en dat viel niet mee.
En de andere paarden die hier waren, liep eigenlijk achter die ene ontsnapte paard aan.
Gelukkig ging het goed en deze paard is aangelijnd.
Iedere dag gebeurd hier van alles nog wat met de paarden. We kunnen haast wel met een nieuwe paarden serie gaan beginnen.
Hier had ze twee paarden aangelijnd en ze moesten terug naar hun paardenstallen.
Het zijn prachtige paarden. Deze ging even ook in de galop.
En deze twee paarden gingen later in een snelle galop.

Hier boven zien jullie ons filmpje staan en vergeet vooral het geluid niet aan te zetten!

32 reacties op “Black Beauty

 1. Mijn zusje is nog steeds fan van de tv-serie “Black Beauty” en van paarden.
  Het is ook een prachtig edel dier.
  Leuke foto’s dat de vrouw achter het paard aan loopt en later met drie paarden wegloopt.
  De video roept herinneringen op, de soundtrack van “Black Beauty”. Hans

 2. Machtig mooi en met die zonbescherming lijkt het net een paard uit een historische film dat ongeduldig wacht op zijn zwaar beharnaste veldheer om naar het strijdtoneel te vertrekken. Ook de muziekkeuze past helemaal bij het verhaal.

 3. Dat was dan ook een prachtige serie en herkende de muziek meteen smile
  Als je het paard ziet rennen zou je denken dat die van de deken af wil 😉
  Leuke serie van de paarden en de ganzen natuurlijk
  Groetjes

 4. Dag lieve Jacqueline en Ferry, dat is mijn mug paarden ,, prachtige foto’s weer ,, heb er altijd 3 gehad de mooiste tijd in mijn leven ,, tussen de paarden het zijn echte edele dieren ,, ja ze kan ze beter een halster omdoen als ze de paarden uit de wei moet halen zo kan ze die dieren nooit houden moesten ze ergens van verschieten ,, prachtig en de clip kreeg ik kippenvel van zo mooi ,, bedankt omdat te delen Jacqueline en Ferry, ,, daar hou ik wel van ,, de gieren de koningsgieren zitten in Pairi Daiza ,, heel mooi park .,, bedankt voor het vriendelijke bezoekje en liefs Ingrid .

 5. Goeiemorgen Jacqueline en Ferry,
  Prachtige reeks met paardenfoto’s. Het is als een verhaal geplaatst, erg leuk. Ik had het geluid aanstaan, mooie muziek maar ik kende het niet. Ik las wel in de reacties dat de muziek van de serie was, maar daar keek ik nooit naar smile
  Met paarden valt er altijd wel wat te beleven ja. Vrienden hebben er ook, en die zijn er altijd druk mee.
  Fijne donderdag. De enige dag dat het nog een beetje koel zal zijn.

 6. Goede morgen J&F mooie foto’s van mooie paarden. Vroeger speelden we met vriendinnetjes vaak dat we een paard hadden, dan ‘galoppeerden’ we door de straat mijn paard was wit en die heette Snowfur We hadden een film gezien over paarden en dat witte heette zo. Toen wist ik nog helemaal niet dat het Engels was voor sneeuwvacht, daar kwam ik pas achter toen ik op het lyceum zat en Engels kreeg. Maar ach zo’n paard was makkelijk om te hebben, je moest er niet voor zorgen en hij stond altijd voor je klaar. al had je er een maand niet aan gedacht rofl Voor vandaag een fijne donderdag gewenst.

 7. Goeiemorgen Jacqueline en Ferry,
  Prachtige foto’s van de paarden, het filmpje is ook heel mooi, de muziek herkende ik wel, maar Black Beauty kan ik mij niet herinneren dat ik dat heb gezien.
  Groetjes Irma

 8. Wat een mooie foto’s plaatsten jullie. En ook een mooi filmpje. Ik geloof niet dat ik ooit naar Black Beaty keek. Ook de muziek herken ik niet. Ik laat het morgen aan mijn kleinzoon zien, die is gek op paarden.

 9. RE: Spam
  Klopt je berichtje stond inderdaad in de spam.

  Mooie serie van deze prachtige dieren, video is echt geweldig met de muziek
  heel mooi zwart paard, die lekker aan het rennen is.

  Groet, Bram

 10. Dag Jacqueline en Ferry,,, op deze dag zijn we er ook even om jullie samen een prachtig dat te komen wensen ,, vanaf vandaag zal het alleen maar warmer gaan worden ,, tot we volgende week al in de 30 gr zullen zitten dus zal weer puffen worden he . ,, laat het jullie goed gaan liefs Ingrid .

 11. Hey Jacqueline en Ferry, ja iets met dieren erbij maakt het allemaal veel mooier ,, ze zijn gewoon,, en zijn hoe ze zijn ,, bedankt voor de lieve reactie,,
  Een fijn weekend gewenst ,, hou het koel want de warmte is in aantocht ,,
  maar eerst een fijne zaterdag wens ik U groetjes Ingrid,,

 12. Fijne zondag Jacqueline en Ferry,,, we gaan een warme weekje tegemoet ,, dus op tijd eens afkoelen ook ,, genieten van een drankje en alles waar we van houden ,, veel liefs Ingrid .Bedankt voor de lieve reactie op de crea ,, ja het was een knapperd he ,, en de paarden ja zijn gewoon mijn oogappels ,, dus die crea kon niet stuk ,, hou jullie goed hoor .

 13. Hier word ik blij van, ik houd van paarden.
  Vroeger wou ik graag paardrijden, maar helaas mocht dat nietsad
  Als ik langs een wei fiets stop ik vaak even om de paarden te bekijken of ze te aaien.

  Mooi blog, dankjewel.

  Groet en fijne zondag samen.

 14. Ja hoor, ik herinner me dat zeker nog wel … .Vicky heette ze toch, dat meisje, en haar vader was huisarts toch… Ik was vroeger geen paardenmeisje maar als ik voor de tv zat wilde ik ook wel eens paardrijden… Het is er nooit van gekomen, daar hadden mijn ouders het geld niet voor.. maar zwarte paarden waren er bij ons in het dorp wel… en ook mooie bruine zoals hier op de foto…

 15. Dag lieve Jacqueline en Ferry, Het zal een warme week worden met name het weekend over de 30 gr ,, dus uitkijken Jacqueline en Ferry, het zal ergens in de schaduw moeten zijn ,, hopelijk gaat het een beetje met jullie ?? alles rustig aan he ,, alles goed met Amber ook ,, ze zal het ook wel warm krijgen deze week ,, verzorg elkaar goed ,, ik wens jullie een fijne dat vandaag veel liefs Ingrid .

 16. Ik herinner me ook nog de muziek van Blakcck Beauty. En het paard loopt zo mooi. Alsof hij een dansje doet! Wat fijn voor jullie dat jullie daar zo’n mooi zicht op hebben! Je dacht dat het een gewone zomer ging worden. Pff, het is nu al 25 ° en gelukkig is er hier een zeebries. Maar maandag zal het 30° en meer worden dan zal het wellicht beter binnen zijn met de rolluiken neergelaten. Het weer is tegenwoordig altijd in uitersten.
  ps een wandelingetje met zoon en schoondochter in het bos. Daar was het aangenaam on der bomen.

 17. Black Beauty, die mooie serie herinner ik me al te goed.
  Toen was er nog echte televisie, wat ze vandaag de dag maken is bijlange na niet meer van dezelfde klasse als in onze kindertijd smile
  Van mij mogen jullie meer paarden logjes publiceren hoor smile

 18. Dag Jacqueline en Ferry, hopelijk alles naar wens daar bij jullie na dat echte hitte weertje ,, was al een paar keer geweest en geen gehoor ,, daarom hoop dat alles goed is met jullie hoor ,, het zullen zeker moeilijke dagen zijn geweest ook voor Ferry he ,, veel sterkte nu zal het wat aangenamer zijn .
  De meeste warmte zal nu wel weer achter de rug gaan zijn ,, de komende dagen gewoon zomerweer ,
  dat zal bij vele mensen klinken als muziek in de oren ,, dus gewoon genieten op U manier liefs Ingrid ,

 19. Dag Jacqueline en Ferry, bedankt voor het bezoekje was tevreden iets van jullie te horen ,, ja het was al even geleden ,, natuurlijk vind ik het erg voor Ferry dat hij steeds zieker word ,, en natuurlijk helpt dat weer er ook niet mee want daar zal hij alleen maar beroerder van worden ,, ja Amber zal het ook wel hebben geweten ,, konijnen zijn daar gevoelig aan ,, een ventilator helpt dat niet bij die hitte ,, dan blaast die gewoon alleen maar warme lucht ,, of U moet er een ijsblok voor leggen dan scheelt het wat en zal het ook vochtig worden . veel sterkte Jacqueline en Ferry, en bedankt voor het bezoekje liefs Ingrid .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.