AVG privacybeleid

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt deze website persoonsgegevens? YOVA.NL verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van een bericht, wanneer er een nieuw artikel wordt gepubliceerd
  • Zodat er contact met jou kan worden opgenomen indien nodig als daar aanleiding toe is
  • Om contact te kunnen opnemen met mij (yova webmasters) via ons contact pagina


YOVA.NL is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers, en bezoekers die reageren van groot belang is voor de uitvoering van haar blog activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. YOVA.NL houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens:

Gegevens die worden opgeslagen/tijdelijk bewaard:

  • voor- (indien opgegeven, achternaam)/nickname
  • @-mailadres (niet te zien!)
  • IP-adres (niet te zien!)
  • locatie gegevens, zoals hosting server (niet te zien!)
  • gegevens over jouw activiteiten op deze website yova.nl (niet te zien!)
  • lijst met contactgegevens van de bezoeker via een app (niet te zien!)
  • internetbrowser, apparaat type (niet te zien!)

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door YOVA.NL
Je hebt het recht bij mij een verzoek in te dienen je persoonsgegevens die zijn opgeslagen in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt hiervoor een verzoek via ons contact pagina indienen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, zal ik je om een kopie van je identiteitsbewijs vragen. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren, uiterlijk binnen vier weken, op het door jou gedane verzoek. Ik wil je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

LET OP! Yova.nl zal jouw persoonlijke gegevens regelmatig (handmatig en tijd tot tijd) standaard uit het systeem verwijderen! Wij zullen ook NOOIT jouw persoonlijke gegevens door sturen/delen naar anderen/derden/doeleinden. Houd daarom hier rekening mee. Door deze extra handeling ben je eigenlijk verzekerd veilig te zijn met jouw persoonlijke gegevens bij ons.


Hoe persoonsgegevens beveiligd worden:

YOVA.NL neemt de bescherming van jouw gegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mocht je toch vinden dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact met ons op.
YOVA.NL heeft een beveiligde HTTPS verbinding om jouw persoonsgegevens te beveiligen: HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS, is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens.

  • Er zit beveiliging op deze website om deze te beschermen tegen verdachte inlogpogingen en spam. Daarnaast is onze inlogscherm verplaatst naar een ander locatie
  • Er wordt zorgvuldig omgegaan met gegevens van bezoekers en gebruikers van deze website

Yova vind uiterst belangrijk dat de beveiliging in orde is en dit kun je hier zien!


Ontvangen reactie(s) die kwetsend zijn:

Alle ontvangen reactie(s) die voor ons kwetsend overkomen, worden per direct (zonder pardon) uit ons blog systeem verwijderd! Deze nieuwe regel is per 19-03-2022 ingegaan!



Ons cookie beleid/regels:

YOVA.NL maakt gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde (SSD) schijf van uw computer/laptop wordt opgeslagen. YOVA.NL maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website voor jou gemakkelijker te maken. Daarnaast maakt YOVA.NL ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen de volgende keer dat je de website bezoekt. Met behulp van dit bestand hoeft je niet telkens je naam en e-mail in te voeren. Als je in je browser het gebruik van cookies hebt uitgezet, kunt je nog steeds alle onderdelen van deze site bezoeken.

Bij een bezoek aan YOVA.NL wordt automatisch je IP/VPN adres opgeslagen in twee logfiles. YOVA.NL doet onder normale omstandigheden niets met de opgeslagen IP adressen. Deze gegevens worden na verloop van tijd automatisch gewist.

Sinds (21-08-2022) heeft Yova nieuwe cookie systeem opgenomen. Vanaf genoemde datum zul je opnieuw ons cookie beleid accepteren of afwijzen. Dat laatste kan te kosten gaan van enkele bewerkingen van de website YOVA.NL en geaccepteerde cookie beleid regels is voor 1 jaar geldig of anders opnieuw selecteren!

Verder worden er cookies van derden geplaatst onder andere door het gebruik van:

  • knoppen voor sociale media YOUTUBE foto’s/video
  • YOVA.NL is momenteel niet actief bij andere social media zoals Facebook, YouTube etc.
  • ingesloten video’s
  • hulpmiddelen voor log gegevens analyse door DIRECTADMIN


Reacties:

  • Om comment-spam tegen te gaan werken wij onder andere met het zogenaamde “eerste keer reageren comment-modereren”. < dit hoeft niet altijd zo te zijn!
  • Wij hebben het recht eigen reacties aan te passen of in zijn geheel te verwijderen
  • Gelukkig is niemand perfect. Klagen over schrijffouten heeft dan ook geen zin
  • Laat een ander in zijn/haar waarde

Teksten:

Een deel van het citeren van tekst, inclusief bronvermelding is toegestaan!


Afbeeldingen:

Alle afbeeldingen (foto’s/grafisch/logo materiaal) zijn eigen werk tenzij anders vermeld. Wil je gebruik maken van een van de afbeeldingen dan wordt een link naar de oorspronkelijke afbeelding gewaardeerd.

Linken en verwijzen naar artikelen van deze site op Internet is in beginsel toegestaan.


Persoonlijke foto(‘s):

Via de blog website YOVA.NL bieden wij ook o.a. persoonlijk (gezichten) foto’s aan. Deze persoonlijk (gezichten) foto’s kunnen desgewenst verwijderd worden door ons. Laat het a.u.b. ons via contact pagina weten om welke foto(‘s) het gaat. Geeft duidelijk aan zoals link(s) of anders de foto aanduiding. Wij zorgen er voor dat de foto’s dan verwijderd worden zonder ophef.


Cookie informatie & verwijderen:

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Informatie over het aanpassen en/of verwijderen van cookies op randapparatuur kun je vinden via de instructies die op de hieronder genoemde websites zijn vermeld:

– Meer informatie over cookie-instellingen Google Chrome
– Meer informatie over cookie-instellingen Mozilla Firefox
– Meer informatie over cookie-instellingen Microsoft Internet Explorer
– Meer informatie over cookie-instellingen Apple Safari

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kun je meer informatie over cookies vinden:

– Consumentenbond : “Wat zijn cookies?”
– Consumentenbond : “Waarvoor dienen cookies?”
– Consumentenbond : “Cookies verwijderen”
– Consumentenbond : “Cookies uitschakelen”
– Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising”


Blog systeem WordPress:

YOVA.NL is niet afhankelijk van een bepaalde website zoals wordpress.com. Yova.nl is dus een eigen onderneming die alleen bezig houd met bloggen. Hiervoor hebben wij ons eigen website ruimte en een domein naam yova.nl en wij zijn de eigenaren hiervan. Wij draaien momenteel alleen het programma WordPress met daarbij horende plugin programma’s. De laatst genoemde optie plugin programma’s heeft yova.nl nodig om het blog programma WordPress goed z’n werk uit te voeren.

  • yova.nl behoud z’n recht om haar wordpress/pluging onderdelen te updaten
  • yova.nl behoud z’n recht tijd tot tijd haar website te voorzien van een nieuw lay-out
  • yova.nl behoud z’n recht haar widgets (rechterkant) bij te werken
  • yova.nl behoud z’n recht haar template wordpress aan te passen/wijzigen
  • yova.nl behoud z’n recht zijn inlog pagina op een ander locatie te verhuizen
  • yova.nl behoud z’n recht om geplaatste reactie(s) bij overtreding te verwijderen

Tot slot nog even dit…

Website YOVA.NL is alleen puur hobby gericht om leuke log-verslagen vanuit het thuisfront aan de trouwe bezoekers aan te bieden en dit doen we met aan de hand van vele foto’s, video beelden en verhalen.

  • geen producten te koop aangeboden
  • geen sponsoren
  • zelfstandig onderneming en puur hobby (foto/video) gericht
  • blog verslagen aanbieden met foto’s/video’s
  • geen samenwerken met overige website(s)/blog(s)

Goed om te weten:

  • YOVA.NL is geheel reclame vrij en dit zal altijd zo blijven!
  • wij gebruiken geen moderatie optie op reacties! (soms kan dit wel gebeuren)
  • YOVA.NL is altijd openbaar voor iedereen!
  • wij behouden het recht om b.v. negatieve reactie te verwijderen!

Theme/template WordPress YOVA.NL

Huidige theme/template is herschreven door YOVA.NL en regelmatig zullen we deze ook bijwerken. Daarnaast zullen we huidige theme/template blijven gebruiken tot nader berichtgeving. Ook mag YOVA.NL ten alle tijden theme/template herschrijven of eventueel vervangen door een ander aangeboden theme/template voor WordPress doeleinden.


Reageren / klachten?

Wanneer je wil reageren of heb je een vraag/klacht? Ook als je bijvoorbeeld een persoonlijke foto om gaat, dat verwijderd dient te worden. Geeft dit duidelijk goed aan om welke foto/video het gaat. Pagina titel is hiervan is wel vereist! Doe het via ons contact pagina.



Hopelijk zijn jullie hiermee voldoende geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

J&F Yova beheerders.