AVG & Cookie

Afbeeldingen, foto’s en teksten mogen met ons zonder toestemming op geen enkele manier overgenomen worden! Hier berust copyright op. Houd daar a.u.b. rekening mee. Vragen staat vrij en dit kun je via ons contact pagina regelen.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt deze website persoonsgegevens? Yova verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van een bericht, wanneer er een nieuw artikel wordt gepubliceerd
  • Zodat er contact met jou kan worden opgenomen indien nodig als daar aanleiding toe is
  • Om contact te kunnen opnemen met mij (Yova webmasters) via ons contact pagina

Gegevens die worden opgeslagen/tijdelijk bewaard:

Yova is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers, en bezoekers die reageren van groot belang is voor de uitvoering van haar blog activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Yova houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

  • voor- (indien opgegeven, achternaam)/nickname
  • @-mailadres (niet te zien!)
  • IP-adres (niet te zien!)
  • locatie gegevens, zoals hosting server (niet te zien!)
  • gegevens over jouw activiteiten op deze website yova.nl (niet te zien!)
  • lijst met contactgegevens van de bezoeker via een app (niet te zien!)
  • internetbrowser, apparaat type (niet te zien!)

Gegevens inzien/aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yova.
Je hebt het recht bij mij een verzoek in te dienen je persoonsgegevens die zijn opgeslagen in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt hiervoor een verzoek via ons contact pagina indienen.

Ons cookie beleid/regels:

Verder worden er cookies van derden geplaatst o.a door het gebruik van:

  • knoppen voor sociale media YOUTUBE foto’s/video
  • Yova is momenteel niet actief bij andere social media zoals Facebook, YouTube etc.
  • ingesloten video’s
  • hulpmiddelen voor log gegevens analyse door DIRECTADMIN (niet voor derden!)

Over ontvangen reacties:

  • Om comment-spam tegen te gaan werken wij onder andere met het zogenaamde “eerste keer reageren comment-modereren”. < dit hoeft niet altijd zo te zijn!
  • Wij hebben het recht eigen reacties aan te passen of in zijn geheel te verwijderen
  • Gelukkig is niemand perfect. Klagen over schrijffouten heeft dan ook geen zin
  • Laat een ander in zijn/haar waarde
  • Gemaakte taalfouten zullen wij nooit corrigeren
  • Geplaatste kwetsende reactie(s) zullen we altijd verwijderen, indien noodzakelijk zullen wij de “bezoeker” te blokkeren!
  • Spamberichten worden altijd door ons systeem tegen gehouden!
  • Een deel van het citeren van tekst, inclusief bronvermelding is toegestaan!

Geplaatste afbeeldingen/foto’s/video’s:

Alle afbeeldingen (foto’s/grafisch/logo materiaal) zijn eigen werk tenzij anders vermeld. Wil je gebruik maken van een van de afbeeldingen dan wordt een link naar de oorspronkelijke afbeelding gewaardeerd.

Linken en verwijzen naar artikelen van deze site op Internet is in beginsel toegestaan afbeelding/foto/video door middel van link van oorspronkelijk website(s) (elders) is toegestaan via reactie (blog) [vermeld wel de bron erbij!]

Geen reclame toepassingen:

Yova zal op geen enkele wijze reclame boodschappen aanbieden. Yova is puur hobbygericht en dit blijft zo. We bieden ons eigen gemaakte foto’s en video’s via weblog yova.

Geplaatste persoonlijk (gezicht) foto door Yova:

Via de blog website Yova bieden wij ook o.a. persoonlijk (gezichten) foto’s aan. Deze persoonlijk (gezichten) foto’s kunnen desgewenst verwijderd worden door ons. Laat het a.u.b. ons via contact pagina weten om welke foto(‘s) het gaat. Geeft duidelijk aan zoals link(s) of anders de foto aanduiding. Wij zorgen er voor dat de foto’s dan verwijderd worden zonder ophef.

Cookie informatie & verwijdering cookies:

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Informatie over het aanpassen en/of verwijderen van cookies op randapparatuur kun je vinden via de instructies die op de hieronder genoemde websites zijn vermeld:

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kun je meer informatie over cookies vinden:

Hobbyisten en huisregels:

We zijn puur hobbyisten die graag fotograferen voor blog doeleinden. En dit doen we onder de domein naam van yova.nl en we zijn niet afhankelijk voor andere websites. Ook hebben wij geen verdiensten aan deze website yova.nl en dit zullen we ook zo houden ook.

  • yova.nl behoud z’n recht om haar wordpress/pluging onderdelen te updaten/verwijderen
  • yova.nl behoud z’n recht tijd tot tijd haar website te voorzien van een nieuw lay-out
  • yova.nl behoud z’n recht haar widgets vensters (rechterkant) bij te werken
  • yova.nl behoud z’n recht haar template wordpress aan te passen/wijzigen
  • yova.nl behoud z’n recht zijn inlog pagina op een ander locatie te verhuizen
  • yova.nl behoud z’n recht om geplaatste reactie(s) bij overtreding te verwijderen

Goed om te weten:

  • Yova behoud z’n recht bij langdurig non-actief nieuwsbrief (geen reactie), nieuwsbrief lid te verwijderen
  • Yova is geheel reclame vrij en dit zal altijd zo blijven!
  • Yova gebruikt geen moderatie optie op reacties! (soms kan dit wel gebeuren)
  • Yova is altijd openbaar voor iedereen!
  • Yova behoud z’n recht om b.v. negatieve reactie te verwijderen!
  • Yova is NIET aangekoppeld bij wordpress.com
  • Yova is alleen doel bewust hobby gericht en in dit geval bieden wij alleen foto’s, video’s en informaties aan. Daarnaast verkopen wij op geen enkele wijze de producten etc. om hieraan te kunnen verdienen!

Geldigheid AVG cookie:

Nadat je ons AVG cookie geaccepteerd hebt, blijft deze voor 365 dagen (12 maanden) geldig. Daarna zal er opnieuw gevraagd worden om te accepteren. Dit doen we bewust, omdat ons AVG cookie beleid regels regelmatig aangepast wordt.

Bij reageren en/of klachten:

Wanneer je wil reageren of een vraag stellen, dan kun je dit via ons contact pagina regelen. Ook al gaat het om een klacht. Ook als je bijvoorbeeld een persoonlijke foto om gaat, dat verwijderd dient te worden. Geeft dit duidelijk goed aan om welke foto/video het gaat. De titel van een blog aflevering en de foto vervolg nummer. Dit is ruim voldoende. We houden je per mail op de hoogte!

Hopelijk zijn jullie hiermee voldoende geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Redactie team Yova.