Afscheid van dierenpark Artis

Het is werkelijk mooi weer de laatste tijd. We blijven dit nu eenmaal zeggen… omdat ons vakantie afgelopen vrijdag is ingegaan. Yes!!! Eindelijk kunnen we ons dingetjes gaan doen. Afgelopen zaterdag waren we nog naar Amsterdam geweest, om even in te komen. Jacqueline met der rug is nog steeds herstellende en Ferry heeft dit namelijk ook al, door het verkeer zitten op z’n werk afgelopen woensdag. Maar dit gaat gelukkig ook aan de betere hand. Maar ja, daar willen we eigenlijk hier of nu niet over gaan hebben. Ja toch? O ja, jullie hadden nog een filmpje van ons te goed van dierenpark Artis. Dit zullen we hieronder aanbieden. We hopen een paar mooie dagen te krijgen voor komende weken. We kunnen helaas jullie nu nog niet echt vertellen wat we hier in Nederland gaan doen. We houden deze keer een beetje spannend, ook voor ons zelf trouwens. Als jullie op vakantie gaan de komende tijd, dan wensen we je een hele fijne zomervakantie toe. Veel blogdiensten hebben reeds hun zomer-stop ingesteld. Dit gaan wij niet doen dit jaar. Wel zullen we wat rustiger gaan doen. Want ook wij willen graag gaan genieten…

Reactie(s) 34

 • ha die Yova
  allereerst beterschap voor jullie
  en een fijne vakantie is wat ik jullie wens
  en wat een prachtig filmpje hebben jullie voor ons gemaakt
  fijne avond groet

 • Ik heb twee oudere buurvrouwen en beide in Amsterdam geboren, we hebben door de log heel wat herinneringen over dierenpark Artis opgehaald.
  Als je rug niet meewerkt, gaan er veel dingen niet door weet ik uit ervaring.
  Een heel leuke video, net Amersfoort.
  Wens jullie heel veel plezier bij de ontdekkingen, ik blijf thuis. Hans

 • Wat vervelend van die rug. Ik hoop voor jullie dat het snel over gaat. Dat filmpje is mooi. Helemaal; dat stukje van die aquaria. Daar kan ik echt van genieten.

  Love As Always
  Di Mario

 • Amai, nog een filmpje er boven op. Geen moeite ontzien jullie!
  Ik ga die later eens bekijken, “s morgens vroeg is mijn internet altijd het zwakst hier thuis, dus dat loopt zeker vast als ik het opstart nu.
  Ik ga ook proberen van een blogstop te vermijden. Alhoewel ik het deze week ontzettend druk heb, er is een reëel risico dat ik misschien even stilval eind deze week/begin volgende week.

 • geniet van je verlof, ik ga dat nu ook doen want vandaag is het begonnen :o)
  maak leuke uitstapjes en verras ons met…..
  ik wens je een mooie week en hier is Een @->- voor jou.

 • Hier ook geen zomerstop met blogs, want moet nog veel schrijven wat ik op klad had neer gezet en wat in kopje verscheen toen ik even stil zat. (lach) Wij gaan hier ook genieten van het mooie weer en zullen dan ook wat dagjes uit gaan als mijn lichaam het toe laat. Ik wens jullie ook beterschap maar zeker ook een fijn en mooie vakantie. Het filmpje was heel mooi. Echt van genoten. Ik zie vanzelf jullie wel verschijnen weer hier met mooie foto’s en leuke berichten. Heel veel liefs van mij Tine. En voor wie dit ook leest wens ik ook jou een fijne vakantie. Groetjes en liefs van Tine

 • Goeiemorgen,
  Wat een geluk dat jullie ook van het mooie weer kunnen genieten tijdens jullie vakantie. En hopelijk zal dat zo zijn tijdens elke dag dat jullie wat gaan doen. Het is idd een stuk rustiger in weblogland.
  Anyway, het filmpje is geweldig. Ik vraag me af wat die apen achter glas denken als ze al die mensen zien staan, elke dag weer. Die vissen zijn echt mooi vastgelegd in jullie filmpje. Geweldig.
  Fijne vakantie, en snel herstellen met de ruggen.

 • Een leuk en knap gemaakt filmpje hoor. Juliie treffen het met dit mooie weer, maar het moet natuurlijk ook weer niet tè warm zijn, want dan doe je ook niets. Sterkte met de ruggen!

 • een bijzonder knap filmpje met mooie muziek F & J

  beterschap met de rug

  en geniet van jullie welverdiende vakantie

 • Genieten van de vakantie Het is altijd genieten bij Jullie Versterkende groetjes

 • Hi J en F,

  Gelukkig zijn jullie weer aan de beterende hand.
  Hoop dat dit zo door zet.

  Geniet van jullie welverdiende vakantie.

  En wat een leuk filmpje.
  Hier wordt ik vrolijk van.
  Dank je dus.

  Lg Karina

 • vier maar lekker vakantie,
  het is zó stil in blogland

  xxx

 • Vanaf vandaag tot en met vrijdag aanstaande zal Ziggo met de werkzaamheden bezig gaan houden. Afgelopen vanmorgen was Ziggo bij ons bezig geweest. En onze kast is totaal vernieuwd. Natuurlijk voor betere verbindingen en voor de toekomst. Echter moet nog de hele wijk nog gebeuren en we kunnen deze week nog hinder van onder vinden. Vanmorgen hadden we geen internet, tv en vast telefoon verbindingen meer. We werden wel keurig door Ziggo op de hoogte gehouden. Het is vandaag warm… tegen de 30 graden maar liefs. We moeten niet aan denken dat het ergens volgende week wel eens 43 graden kan worden in Nederland. De kans hierop is echter wel klein. Morgen zouden ze meer kunnen weten hierover. Liever niet… of anders zou ons vakantie hierdoor kunnen verpesten. Want met zulke temperaturen is dit niet meer uit te houden, laat staan vandaag zelfs! Wij gingen vandaag niet op pad. We bleven lekker thuis voor onze rust. Ook wel belangrijk. A.s. woensdag gaan we wel weg. En dit kan twee dingen voor ons betekenen. Afwachten dus… we vertellen nog even niet waar naar toe natuurlijk of anders zou de lol snel voorbij zijn of niet soms?

  PS: we hebben zojuist onze website aangepast en de laadtijd versneld.

 • Geniet van jullie vakantie doe het lekker rustig aan met de warmte hé
  en wat een prachtig filmpje hebben jullie gemaakt heel mooi
  Groetjes Janny

 • Ik heb genoten van het filmpje.
  Geniet van het mooie weer.

  Groetjes,
  Hilly

 • Geniet van jullie vakantie lieve mensen.
  Ik houd het ook op een laag pitje wat betreft blog.
  Het is nu eenmaal zomer en voor je het weet is die weer voorbij.

 • mogge Yova
  het is zeker warm weer , en dat blijft voorlopig zo
  ik was zaterdag nog te wandelen , maar op de fiets is het nu fijner om buiten te zijn vanwege wat wind
  ja mooie engerds hé hihi en zeer giftig , die moet je dus niet tegenkomen
  wens ik jullie voor morgen een fijne dag
  warme groet

 • Fijne vakantie! Ik ben benieuwd wat je gaat doen smile.

 • Goede morgen Ferry en Jacqueline.
  Fijne vakantie gewenst lieverds, alleen is het heel erg jammer dat jullie het nu allebei aan de rug hebt. Hopelijk houdt het jullie niet tegen om er van te genieten en kijk eens, jullie hebben er toch al een dagje Amsterdam opzitten, was het leuk en brachten jullie er veel foto’s van mee?
  Bedankt voor dit mooie, afsluitend filmpje, bedankt ook dat jullie geen zomerstop houden zodat we van jullie blog kunnen blijven genieten!

 • Geniet lekker van jullie vakantie. Rugklachten, zo naar, ik hoop dat het spoedig weer in orde is, zelf heb ik veel baat bij yoga, ik zit niet op yoga, maar heb allemaal boeken en doe het heel voorzichtig na en sommige dingen herken ik nog van de zwangerschapsgym. Ik ga nu de deur uit en kijk graag het filmpje late rop de dag. Nou en nu genieten jullie!

 • eerst en vooral beterschap he
  en dan maar genieten !
  ik ben net terug van een kort tripje

 • Hello lieve Ferry en Jacqueline,
  Bedankt voor het mooie clipje
  Hopelijk ondervinden jullie niet al teveel last van jullie rug, zou wel eens een grote spelbreker kunnen zijn tijdens jullie verlof Ik zou zeggen geniet er alvast maar van.Ik las hier dat jullie temperaturen van 43° kunnen halen!
  Ja hallo, dat is niet mis,
  Ik vertrek morgen, ik ga bij mijn drie zusjes die in het zuiden van Spanje wonen.
  Dus ik neem voor elk zusje een weekje, en dan nog een weekje met ons tweetjes en Boyke de hitte gaan opzoeken,
  Ik zal er terug zijn als alles meevalt op 20 augustus, tot dan
  Hier helemaal gene regen gezien, wel goe horen donderen!
  Heel veel liefs en knuffie van mij

 • En dan vooral rustig aan doen in de vakantie zodat alle ruggen kunnen herstellen. Prachtige muziek bij het filmpje bij veel stukjes doen er ook dieren keurig op de maat mee;-) Veel vakantieplezier.

 • Prachtig filmpje en het meest genoten van de apen en stokpaartjes
  En die rugpijn loop er maar uit want kan je niet gebruiken als je vakantie hebt…toch?
  Beterschap en fijne vakantie

 • Het is warm maar ik hoop dat jullie zullen genieten van je vakantie.
  De rug daar wel voorzichtig mee zijn en op tij rusten.

  Veel plezier.

 • mogge Yova
  ja ik verveel me nooit hoor
  morgen hoor ik de uitslag van het bloedonderzoek en morgen over een week heb ik een afspraak met de dermatoloog
  dus je kon aan de hand van de foto’s mooi ff meewandelen , het was warm , maar niet te ik kan er goed tegen
  wens jullie een fijn dagje uit
  groetjes

 • Mooi overzichtsfilmpje, erg leuk gedaan met mooie muziek erbij. Wat fijn voor jullie, dat jullie nu al vakantie hebben. Ik tel af, maar dat wisten jullie al. Er valt genoeg te genieten in Nederland, dus dat komt vast goed. Overigens doe ik ook niet aan ‘blogpauze’ hoor, de vakantie is bij uitstek de tijd om veel te maken en dat ga ik dus ook zeker doen.
  Heel veel beterschap voor jullie rug, dat zijn altijd vervelende dingen om te hebben. Geniet van de mooie dagen en ik kom snel weer buurten bij jullie!
  Liefs,
  Lilian

 • Goede morgen Ferry en Jacqueline.
  Ik las daarnet in je reactie bij mij dat jullie een fijne, maar toch wat vermoeiende dag gehad hebben op dat uitje. Hopelijk kon je er veel foto’s schieten!

 • mogge Yova
  jullie dus een fijne dag gister en een lange ook want er werd voor de dieren gezorgd , ja dat is mooi als en mensen zijn die dat ff voor je willen doen
  maar wat lees ik , heb je wat last van de rug , dan maar een rustdag vandaag
  ja mooi filmpje en pps hé , prachtige opnamen van die kleine beestjes
  ook ik geniet van de omgeving bij het volgen van de tour de france
  en ja de 4daagse is erg warm dit jaar

  ik zal na een ontbijtje een rondje fietsen in de ochtend , en dan ook weer op balkon te lezen en de tv op de koers hihi
  nu koffie
  geniet de dag

 • Wat vervelend dat jullie allebei zo’n last van de rug hebben gekregen. Hopelijk zijn jullie snel weer de oude zodat jullie lekker van jullie welverdiende vakantie kunnen genieten! Wij hebben onze vakantie al gehad, dus voor mij betekent het gewoon normaal werken en dan hopelijk in de weekenden wat leuks te kunnen doen. Ook ik blog momenteel wel wat minder dan normaal maar met 2 artikelen per week loopt mijn blog ook in de komende weken gewoon door. Jullie alvast heel veel plezier met al jullie uitstapjes!

 • Hopelijk gaat hetondertussen met jullie gezondheid terug goed. K

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *