Te warm

Bah! Veel te warm was het gisteren en vandaag ook wel. Afgelopen nacht was hier een ware plaknacht! Maar gelukkig wonen wij vrijwel aan de kust en hier zou het wat minder warm kunnen worden. Maar dit gaat allemaal ook veranderen. Het wordt stukken koeler.

Ook hebben we goed nieuws te melden. Eindelijk is de horrorlift klaar gekomen. Gisteren konden we dit als eerste bewoners (na gesprek met de monteur) uit proberen en het ging allemaal prima. Hij is nu ook twee keer zo snel geworden. Dus een heel ander lift. Maar hij is nog niet helemaal af en wij vinden hier en daar niet echt mooi afgewerkt. Dit zou dus nog opgelost worden. Maar we kunnen hem nu gewoon gebruiken.

Paar dagen geleden kwam plotseling een heel klein insect over de monitor scherm lopen en Ferry dacht deze gelijk te verwijderen. Maar deze zit nu helaas in het scherm zelf! Heel vreemd hoe dit insect daar nou kwam. Het is overigens ook vrijwel een nieuwe scherm van Samsung. Dat ene kleine stipje blijft nu daar zitten, omdat deze ook dood is. Het is nu net een dode pixel! Jammer… heel jammer. Want het is ook een monitor voor grafische doeleinden en die zijn wat duurder. Scherm openen? Nee, daar beginnen we echt niet aan. Misschien valt hij later wel naar beneden. Maar dit weten we niet zeker.

Voor de laatste keer een foto verslag vanuit IJmuiden. En daarna gingen we verder… Maar dit komt later wel. En dit is ook héél wat anders! Dit kunnen we jullie nu alvast verklappen.

Ergens aan de kant stond deze box met daarin een bakje water. Dit zou een hondenhok moeten zijn. Maar we zagen verder niemand en dit vonden wij wel heel erg vreemd.

Een mooi week gewenst.