Hoezo droogte?

Afgelopen maanden (dus ook winter) hadden we echt heel veel regen gehad. En het lijkt allemaal nog gekker te gaan worden. Droogte of te kort aan water kan haast niet of de verdeling is niet goed in Nederland afgesteld? Waarom niet al dat water opvangen? Zou je haast gaan denken, toch? Maar er staan ook verschillenden datacenters in Nederland, die ontzettend veel water nodig hebben. Iets wat we vroeger niet hadden. En er kan nog veel meer van dit soort toepassingen gaande zijn, dit weten we niet. Onlangs hadden we enkele foto’s en opname gemaakt van de duinen. Hieruit blijkt dat vele wegen overstroomd waren geweest en vele afzettingen enz. Dit zullen we jullie later aan tonen. Nog is het nog te vroeg voor, want we lopen een beetje achter. Maar dit is niet zo erg, denken we.

Update lift: sinds gisteren zijn men de oude lift aan het ontmantelen. De oude spullen liggen deels op het straat. Misschien leuk handel voor oud ijzer boeren? Maar goed, men zijn wel actief bezig. Maar helaas geen noodlift voor ons. Dus gaan we dit op eigen manier aanpakken en dit is echt niet anders.

We laten jullie nog enkele foto’s zien van Oosteinde tuincentrum. Dit is altijd erg leuk om met jullie te delen. Want dit is toch iedere keer anders, want daar zijn ze wel heel erg goed in. Hierachter staan oude huizen en dit hebben ze heel erg leuk gedaan met daarbij allerlei neppe bloemen en struiken, voor de gevels.

Het is bijna zomer en nu al was dit hier heel goed te zien, met allerlei vrolijke kleuren.

Vooral tuinen en terrassen (tuinmeubelen) komt hier hun aandacht niets te kort!

Het is een hele mooie grote vaas (foto hierboven), met daarbij al die kaarsen daarachter. En hieronder zien jullie de kassa al verschijnen. We moesten daar wel langs, want we hadden toen enkele planten en zakken potgrond gekocht. We kregen ook korting daarop en dit was mooi mee genomen voor ons.

En dit is de uit/ingang van Oosteinde in Haarlem. En hier ons volle boodschappenwagen met diverse planten en potgrond.

Wat betreft het weer aan gaat, het belooft allemaal veel beter te gaan worden. Alleen zaterdag is wat minder en daarna wordt het allemaal veel beter en stukken droger. Het wordt gelukkig niet echt warm in Nederland. Met zonnetje erbij en met temperaturen van 21 graden is dit best wel lekker aan genaamd. Voor de rest wensen we jullie een fijne week voortzetting!

UPDATE FOTO’S VAN DE LIFT:

Hier kunnen jullie goed zien, dat ook alles wordt verwijderd. Voor een deel ligt al buiten op de grond en er komt natuurlijk veel meer bij.

En er komt ook geen oplossing voor ons. Dus geen noodlift helaas. Wel een trappenlift, maar die kunnen we niet gebruiken. Dit hadden we al gezegd via de telefoon aan die meneer uit Eindhoven. En als laatste (foto hieronder) ging alles op slot.