Bellen met een mobiel op de Dam? Nee hoor, dit is niet zo bijzonders. Want dit kom je tegenwoordig overal tegen. Nee, het is bellen blazen op de Dam in Amsterdam. En dit was zo leuk om te zien met alle publiek en wel bekende gebouwen op de achtergrond. Vooral kinderen zijn hier helemaal dol op. Maar dit kan helaas alleen door iemand gedaan worden met wat grotere formaat of anders gaat dit heel moeilijk lukken. Op die dag stond wat aardig klein briesje, want dit is ook van belang.

Dit was wel een hele grote en waar komt dit nou allemaal vandaan? En vooral met de vraag hoe? Dit laten we jullie zo ook even zien. Maar je ziet vooral dat de mensen dit echt waarderen.

Hier kunnen jullie al een beetje zien hoe dit allemaal gaat. Met twee stokken/takken en wat touw met lussen erin.

Hier een langwerpige zeepbel over de Dam.

Kinderen werden hier zelfs even blij en sprongen ook mee in de lucht.

Op de uitvergrote foto formaat kunnen jullie op deze foto heel goed zien hoe de touw met lussen erin uit ziet. Gewoon even aanklikken op de foto dus.

En dan in het geheel even dompelen in een emmer met zeep, want dit heb je dan ook nodig uiteraard.

En dan weer vrolijk verder, maar soms ging het ook niet lekker met de touwen. Want die kunnen in de war raken. Dan moeten de knopen wel eruit gehaald worden of anders komen de bellen niet tevoorschijn.

Ook kleine bellen zijn er leuk. En dit waren echt heel veel…

Even weer dompelen…

Door al die bellen was het extra gezellig geweest op de Dam. Maar helaas duurde dit niet lang. Want het was voor die jonge man best wel een vermoeiend geweest. Hij gooide toen de takken op de grond en klaar was ie dan. Even later vertrok hij weer verder, met z’n emmer en de takken. Maar dit was echt leuk allemaal. Heel erg apart om dit mee te maken.

25 reacties over: Bellen op de Dam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Het is altijd handig zo'n nieuwsbrief te ontvangen van ons. Desgewenst kun je hem later altijd weer opzeggen:mei 2017
m D w d v Z Z
     
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031